Sony Ericsson danas pokreće takmičenje za najbolji prikaz jednog od svoja dva nova telefona. Preko 4,5 miliona Facebook fanova će imati priliku da odgovori na jednostavno pitanje, a potom objasni zašto bi baš oni trebalo da dobiju šansu da budu prvi koji će testirati jedan od ta dva telefona. Najsrećnijih 12 fanova će potom dobiti telefon za koji treba da naprave zabavan video prikaz u trajanju od 45 sekundi, a četiri najbolja video prikaza će potom biti postavljena na Facebook, gde će ostali fanovi glasati za svog favorita. Prikaz koji dobije najviše ,lajkova’ dobija glavnu nagradu – komplet od još 10 telefona za porodicu i prijatelje.

,,Ovo novo zanimljivo takmičenje će nam pomoći da budemo u direktnom kontaktu sa svojim fanovima. Bez obzira da li su ljubitelji društvenih mreža ili majstori karaoka, pružamo im sjajnu priliku da se povežu sa našim proizvodima pre drugih. Ova dva nova telefona dodatno proširuju našu postojeću liniju zabavnih telefona’’, izjavio je Quentin Cordier (Kventin Kordije), menadžer za marketing proizvoda u kompaniji Sony Ericsson.

Kako se uključiti:
•    Posetite globalnu Facebook stranicu da pogodite imena telefona i objasnite zašto biste baš vi napravili odličan prikaz u 50 ili manje reči.
•    Vratite se na stranicu takmičenja 31. maja da vidite dali ste među 12 srećnika koji će dobiti telefon.
•    12 finalista će potom napraviti i poslati video prikaz u trajanju od 45 sekundi pre 6. juna.
•    7. juna pogledajte da li je vaš prikaz na sajtu za ,lajkovanje’.

Pratite takmičenje da biste videli kako glasaju fanovi do proglašenja pobednika 13. juna.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime