Sony Ericsson je danas predstavio dva nova telefona, nakon što je pokrenuo svetsko takmičenje u kom je moglo da učestvuje više od 4,8 milliona fanova Sony Ericsson-a na http://www.facebook.com/sonyericsson. Model Sony Ericsson Mix Walkman nudi zabavno muzičko iskustvo, dok model Sony Ericsson txt pro poseduje qwerty tastaturu na izvlačenje i nudi pristup društvenim mrežama kroz aplikaciju Friends.

Oba telefona integrišu potpunu funkcionalnost ekrana osetljivog na dodir i ugaoni korisnički interfejs sličan onome dostupnom na modelima Xperia mini porodice. Oba telefona nude mnoštvo funkcija, uključujući i kameru koja može da napravi video zapis i Wi-Fi povezivanje za četovanje i surfovanje Internetom.
 
Quentin Cordier, globalni menadžer marketinga proizvoda u kompaniji Sony Ericsson kaže: “Želeli smo da iskoristimo veliku bazu Facebook fanova prilikom najave ovih telefona, te približiti fanovima proizvode i brend. Zaista nam je drago što se ovi modeli dopadaju potrošačima zbog funkcija koje se odnose na muziku i društvene medijei očekujemo da će oni dati značajan doprinos našem portfoliu telefona namenjih zabavi.”

Model Sony Ericsson Mix Walkman omogućava slušanje muzike na nov i zabavan način. Na njemu se nalazi itaster Zappin koja omogućava pronalaženje omiljenih pesama na brži i zabavniji način. Jednostavnim pritiskom na taster Zappin moguće je preslušati refren sledeće pesme i odlučiti da li tu pesmu želite da slušate. Funkcija karaoke omogućava utišavanje vokala bilo koje pesme tako da možete da pevate uz svoju omiljenu pesmu.    

Izgled telefona može se personalizovati zahvaljujući različitim trakama koje dolaze u paketu s telefonom.

Model Sony Ericsson txt pro kombinuje ekran od 3 inča osetljiv na dodir, kameru od 3,2 megapiksela i qwerty tastaturu na izvlačenje. Na njemu je instalirana aplikacija Friends kojaomogućava korisniku da doda pet najboljih prijatelja i da prati promene na njihovim Facebook i Twitter nalozima.

Modeli Sony Ericsson Mix Walkman i Sony Ericsson txt probiće dostupni na globalnom nivou na određenim tržištima od trećeg kvartala.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime