Sony Ericsson je danas predstavio novu funkcionalnost i karakteristike svoje linije smart telefona 2011 Xperia sa znatnom nadogradnjom softvera koji kreće od oktobra 2011. Korisnici 2011 Xperia smart telefona će uživati u poboljšanoj jedinstvenoj Facebook inside Xperia ponudi kompanije Sony Ericsson i funkcionalnosti 3D kamere iz Sonyja. Takođe, korisnici ove unapređene verzije će biti u mogućnosti da koriste sve prednosti Android Gingerbread platforme, uključujući Google Talk with Video Chat .

 

Jedinstven društveni doživljaj kompanije Sony Ericsson koji pruža Facebook inside Xperia dopunjen je mogućnošću da korisnici Xperie lajkuju, dele i pretražuju Facebook na brži, lakši i intuitivniji način. Ova nova funkcionalnost za cilj ima da zabavu učini društvenijom tako što korisnicima nudi opciju deljenja i pretraživanja aplikacija i igara sa prijateljima na Facebook-u.

 

Najnovija poboljšanja iz Sonyja u pogledu kamere podrazumevaju 3D sweep panorama tehnologiju koja omogućava pravljenje fotografija koje kasnije mogu da se gledaju u 3D formatu priključivanjem telefona na 3D televizor preko HDMI izlaza. 
Xperia neo V je među prvim proizvodima koji će biti lansirani sa novim softverom i odlikovaće se svim karakeristikama kao što su Google Talk with Video Chat, 3D sweep panorama i unapređena funkcionalnost Facebook inside Xperia.

 

Nastavljajući uspeh originalnog Xperia neo telefona koji je predstavljen ranije ove godine, Xperia neo V koristi najnoviji Android softver za smart telefone i nudi najbolje zabavne doživljaje iz Sonyja, uključujući Reality Display with Mobile BRAVIA Engine, na još većem broju tržišta. Sony Ericsson Xperia neo V će biti dostupan na odabranim tržištima širom sveta od četvrtog kvartala 2011. godine. 

 

Unapređeni softver će biti dostupan na odabranim tržištima u fazama od oktobra 2011. Vlasnici Xperia telefona će dobiti obaveštenje sa uputstvom kako da preuzmu softver putem 3G ili WiFi. Druga mogućnost je povezivanje sa računarom i preuzmanje softvera na taj način.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime