Bez obzira na to da li se radi o klasičnim, minijaturnim ili poslovnim, jedno je sigurno – torbice su modni dodatak i favorit u garderobama i kombinacijama svih žena. Koliko god mala bila, svaka torbica obavezno sadrži nekoliko stvari bez kojih žene ne izlaze iz kuće. Evo liste nekoliko njih.

1. Parfem

Kažu da ženi možete oduzeti sav make-up, odeću i modne detalje, ali ne i omiljeni parfem. Kako su hladni dani konačno iza nas, vreme je da teške mirise zamenimo letnjim, laganijim i svežijim notama.

2. Ruž

Klasična i vanvremenska crvena, nežna ružičasta ili diskretna nude nijansa ruža, sasvim je svejedno. Bilo da je reč o hladnom zimskom jutru, letnjoj večeri ili popodnevnoj kafi sa drugaricama, dobar ruž vas može osvežiti u trenu, upotpuniti svaku odevnu kombinaciju i dati dozu glamura.

3. Rumenilo

Sadržaj ove kutijice u samo nekoliko poteza vraća u život, a umornom i bledom licu daje dašak zdrave boje, što nas čini osveženima, čak i kada se tako ne osećamo. Upravo je ovaj proizvod inspirisao kreatore najnovijeg Samsung Galaxy Z Flipa, prvog telefona na preklop koji kombinuje vrhunsku tehnologiju i čistu eleganciju.

4. Mobilni telefon

Vrhunska tehnologija, jedinstveni dizajn, pametni telefon koji savršeno pristaje vašem stajlingu – sve navedeno opisuje Galaxy Z Flip. Kada je sklopljen, lako staje u svaki džep ili torbicu, te je idealan za moderan život u pokretu, a kada je otvoren veličina mu se gotovo udvostručuje, otkrivajući neverovatni ekran od 6,7 inča. Dizajn nove, nevidljive šarke svako otvaranje i zatvaranje čini stabilnim i jednostavnim, a uređaj može ostati otvoren pod različitim uglovima, poput laptopa. Može da stoji i samostalno, omogućujući snimanje i fotografisanje u pokretu – od grupnih fotografija sa tajmerom, do živopisnih noćnih snimaka, bez upotrebe blica. Takođe, nikad nije bilo lakše napraviti selfie i to bez upotrebe ruku, stativa ili selfie štapa.

5. Naočare za sunce

Iako su neophodni modni dodatak tokom toplih, letnjih meseci, preporučuje se da naočare za sunce nosite čitave godine. Ultraljubičasti zraci mogu naštetiti koži, ali i očima.

6. Voda

Stalno slušamo o štetnosti preteranog izlaganja UV zracima koje su najveći krivci za preterano starenje kože, ali ne smemo zaboraviti ni na hidrataciju. Voda znatno utiče na zdravlje i lepotu kože, pa ne čudi što je jedan od najefikasnijih i najjednostavnijih trikova za negu i očuvanje mladalačkog izgleda. Zato iskoristite prednost ovog prirodnog eliksira lepote i zablistajte.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime