Prelepa ambasadorka čuvenog brenda Longines Kate Winslet predstavila je novi model Longines kolekcije DolceVita. Društvo su joj pravile Bollywoodska ikona Aishwarya Rai Bachchan i azijska filmska zvezda Chi Ling Lin.

Kombinacija čelika i zlata ostavila je trag u već dobro poznatoj istoriji kreiranja Longines satova. Prvi model iz kolekcije DolceVita je predstavljen 1997. i od tada doživljava neverovatan uspeh, postavši jedan od omiljenih ženskih modela. Skoro da nema holivudske zvezde koja ga nema.

DolceVita u sebi nosi večnu eleganciju. Satovi su dizajnirani tako da odaju karakter osobe koja ih nosi, savršeno pristajući zglobu ruke. Sam naziv kolekcije „Sladak Život“, nam govori da detalji poput sata itekako mogu da vam učine život slađim i lepšim. Sat je statusni simbol, ali i detalj bez koga jednostavno ne možete, nešto samo vaše, intimno i jedinstveno!

Potražite najnovije kolekcije Longines satova u Identico prodavnicama u Knez Mihailovoj 28. i Tržnom centru Ušće i približite se holivudskim zvezdama.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime