Samsung je za samo par godina izgradio reputaciju proizvođača vrhunskih telefona. Izgleda da im ni to nije bilo dovoljno pa nam se čini da sada žele da zavladaju celom galaksijom. Mislimo da to i zaslužuju. Kompaniji koja ume da napravi telefon kao što je Galaxy S trebalo bi dati da vodi celu priču. Vip Mobile ovaj model nudi i na tržištu Srbije, a evo ga i objašnjenje zašto je tako dobar.

 

Dizajn

 

Da kažemo potpuno otvoreno – ovaj telefon je stvarno prelep. Da je zabavljanje sa tehničkim uređajima pristojna stvar voleli bismo da izađemo sa ovom slatkicom i odmah bismo je upoznali sa roditeljima. Prefinjen izgled i mekane ivice prosto požele vaše prste na njemu. I pored toga što ima baš ogroman ekran, telefon će nekako lepo upasti u džep. To je moguće pre svega zbog debljine od samo 9 mm, što ga čini baš zgodnim. Bočne stranice su vešto sakrile USB i audio ulaze a na zadnjoj strani se nalazi poznati Google logo. To naravno znači da je operativni sistem Android.

 

Tehnikalije

 

Galaxy S nije samo lepotica koja fascinira svojim izgledom već je u svetu telefona pravi doktor nauka. Njegov moćni ekran je dijagonale 4 inča a rezolucije 480 x 800 tačaka. Kada se setite da ste otprilike toliko do pre par godina imali na vašim računarima, shvatićete koliko je slika koju pruža oštra. Ekran je urađen u novoj Super AMOLED tehnici, koja daje sliku dovoljno svetlu da vas izvuče iz mraka duboke depresije. Ustvari, pored ovog ekrana svi drugi koje smo videli izgledaju kao da bi im prijala jaka kafa i poseta očnom doktoru. I ni malo ne preterujemo. U srcu uređaja je procesor od 1 GHz sa 8 GB memorije, koje će vam se baš lepo naći za snimanje filmova, serija ili muzike. Ovaj telefon je toliko brz da može da bez muke pusti i HD video zapise. Ugrađena je kamera od 5 megapiksela sa podržanim geotagovanjem, što znači da je tu i GPS prijemnik.

 

Povezivanje

 

Samsung Galaxy S uopšte neće biti ćutljiv u društvu, pošto je snabdeven svim mogućnim komunikacionim veštinama. Tu su HDSPA za brz prijem mreže, kao i WiFi i Bluetooth 3 moduli. Sve to ćete najbolje iskoristiti za povezivanje na Internet. Kako je Android operativni sistem napravio Google, njihovi servisi rade fantastično brzo i lako. Proveravanje mailova, Facebook profila pa čak i gledanje Youtube klipova se dešava u trenutku. Posebno nas je obradovalo što skoro da nismo primetili razlike u brzini koristeći VIP Mobile mrežu ili bežični Internet. Ovaj telefon je jednostavno napravljen da vam olakša život gde god da se nalazite.

 

Zaključak

 

Ako još uvek niste shvatili – Samsung Galaxy S nam se stvarno dopada. Njegov izgled privlači pohotne poglede, karakteristike oduzimaju dah, a njegova funkcionalnost će od vas napraviti pravog zavisnika. Ukoliko odaberete neki od odličnih paketa i tarifnih dodataka Vip Mobile koji pružaju pregršt megabajta protoka imaćete ultimativnu zabavu na dohvat ruke svuda i u svakom trenutku.

 

Cena je od 29,999 dinara.
www.vipmobile.rs

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime