Samsung je danas predstvio prvi smart telefon na svetu sa zakrivljenim ekranom.

Galaxy Round predstavlja revoluciju na polju ekrana smart telefona sa jedinstvenim funkcijama dizajna. Elegantan i tanak, novi model ful HD Super AMOLED displej od 5.7”, njegova debljina je 7.9mm a težina 154g.

E sad u čemu je tajna krivog ekrana. Ovaj uređaj nudi osećaj udobnosti u ruci korisnika kao i ekskluzivno iskustvo zakrivljenog ekrana.  

Kao rezultat zakrivljenog dizajna, korisnici mogu da iskoriste iskustva koja integrišu tu osobinu, poput opcije Roll Effect koji omogućava korisnicima da lako provere informacije kao što su datum, vreme, propušteni pozivi i baterija kada je ekran isključen, kao i funkciju Gravity Effect za stvaranje vizuelne interakcije sa ekranom naginjanjem uređaja. Kad je reč o muzici, opcija Bounce UX omogućava korisnicima da kontrolišu svoju muziku. Kada je displej uređaja Galaxy Round isključen dok muzički plejer radi, kratakim pritiskom na levu stranu uređaja, uređaj će ponovo odsvirati prethodnu pesmu dok će kratkim pritiskom na desnu stranu početi da svira sledeća pesma. Što se tiče fotografija i video snimaka, opcija Side Mirror omogućava korisnicima da pristupe sadržaju albuma naginjanjem na levo i desno.

Veliki ekran uređaja Galaxy Round pruža dodatne prednosti korisnicima. Korisne funkcije One-Hand Operation pružaju korisnicima najčešće korišćene funkcije upravljanja na preferiranu stranu ekrana uređaja. Uređaj pruža veće mogućnosti multitaskinga pri čemu korisnici mogu u potpunosti da iskoriste veći ekran putem opcije Multi Window, koja omogućava korisnicima da otvore više od jedne aplikacije na ekranu, da koriste više različitih opcija jedne aplikacije istovremeno ili da lako razmenjuju sadržaje između aplikacija. 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime