Kompanija Samsung Electronics objavila je da je sklopila partnerstvo sa scenaristom i režiserom Čarlijem Kaufmanom, dobitnikom Oskara, kako bi pokazala da svako može da snima i deli spektakularne filmove zahvaljujući vrhunskoj Galaxy kameri.

Najpoznatiji po filmovima Večni sjaj besprekornog uma i Sinegdoha, Njujork, Kaufman je iskoristio funkcije snimanja modela Galaxy S22 Ultra da bi napravio kratak umetnički film sa predivnim, kristalno jasnim detaljima. Ovaj film, nazvan Šakali i svici, zasnovan je na pesmi Eve H.D, koja igra ulogu pesnikinje, naratorke i glavne glumice u ovom jedinstvenom kaufmanskom ljubavnom pismu Njujorku. Nightography funkcija modela Galaxy S22 Ultra je čuvenom direktoru fotografije Čejzu Irvinu omogućila da uspešno snimi legendarne noćne scene Njujorka i tako ovaj grad prikaže gledaocima kao da su na licu mesta. Kaufman je otkrio da je snimanje Galaxy uređajem „uspešan pristup“ stvaranju filma i da je veoma zadovoljan konačnim rezultatom, dodavši da je „… završni proizvod prelep“.

Ovo partnerstvo deo je kampanje Snimljeno #GalaxyUređajem, koja poziva režisere sa vizijom da pokažu da je Galaxy S serija savršen alat za deljenje priča sa svetom. Ugledni britanski režiser, Džo Rajt, u oktobru 2021. godine upotrebio je 13mm ultraširoko sočivo modela Galaxy S21 Ultra da bi snimio svoj kratki film Princeza i Bibernos. Sve popularniji kineski režiser Ša Mo je mesec dana kasnije upotrebio model Galaxy S21 Ultra za snimanje vizuelno spektakularnog ostvarenja Deca raja.

Gde se može videti film Šakali i svici

Šakali i svici će biti ekskluzivno prikazani u paviljonu Galaxy Experience Space u San Francisku, u okviru događaja Galaxy Unpacked 1. februara. Kaufman će takođe kasnije predstaviti film u Njujorku.

Samsung će nastaviti da postavlja visoke standarde kad je reč o iskustvu korišćenja pametnih telefona na događaju Galaxy Unpacked, sa funkcijama kamere najnovijih vrhunskih Galaxy inovacija.

Pratite objave, trejlere i vesti o filmu Šakali i svici i događaju Galaxy Unpacked 2023 na sajtu samsungmobilepress.com

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime