Samsung je upravo predstavio Galaxy Tab S2, najimpresivniji tablet ove kompanije do sada. Novi model se pre svega diči fantastičnim Super AMOLED ekranom koji je savršeno optimizovan za čitanje i gledanje svih vrsta digitalnih sadržaja. Galaxy Tab S2 je modernog, elegantnog dizajna sa najtanjim i najlakšim metalnim ramom u ovoj kategoriji dimenzija na tržištu, a odlikuje se moćnim performansama koje nude lakšu upotrebu, donoseći korisnicima nove, bolje izbore u pogledu produktivnosti i rada u više aplikacija istovremeno.

Samsung ističe da je novi ekran toliko dobar da ćete imati utisak da čitate recimo štampani magazin. Galaxy Tab S2 omogućava čitanje digitalnih sadržaja, uključujući e-knjige, časopise, stranice i vesti na internetu.

Ovaj tablet se takođe odlikuje dubljim kontrastom i preciznijim detaljima sa Super AMOLED ekranom koji donosi 94% prirodnih tonova, verno prikazujući boje.

Adaptivni prikaz (Adaptive Display) pametno prilagođava gamu, zasićenost i oštrinu u zavisnosti od aplikacije, temperature boje vizuelnog okruženja i ambijentalnog osvetljenja. Program rada za čitanje (Reading Mode) modifikuje nivo osvetljenosti ekrana kako bi omogućio korisnicima duže čitanje bez naprezanja očiju.

Galaxy Tab S2 donosi prenosivost bez premca kako bi odgovorio na potrebe visoko efikasnih korisnika koji traže maksimalnu produktivnost. Zato ćete dobiti i 100 GB dokumenata na klaudu putem OneDrive funkcije i to dve godine bez nadoknade.

Kako bi se olakšalo upravljanje, Galaxy Tab S2 opremljen je Fingerprint Scanner uređajem za prepoznavanje otiska prstiju koji se aktivira na dodir.

Galaxy Tab S2 nudi i funkciju Multitasking, koja korisnicima omogućava da gledaju i rade na dve aplikacije istovremeno. Sa funkcijom Pop-up Window, korisnici lako mogu da se prebacuju iz jedne aplikacije u drugu. Uređaj nudi i poboljšanu strukturu memorije uz koju je pronalaženje sačuvanih sadržaja mnogo jednostavnije.

Samsung Galaxy Tab S2 biće dostupan u verzijama od 9,7 i 8,0 inča sa bežičnim povezivanjem, ili Wi-Fi i LTE, sa memorijom od 32 ili 64 Gb sa podržanim MicroSD do 128 GB. Biće dostupan na svetskom tržištu od avgusta 2015. godine.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime