Samsung je upravo predstavio Galaxy S21 seriju telefona. Najnovija generacija Samsung Galaxy S serije korisnicima pruža najmodernije kamere, inovativne mogućnosti povezivanja, u novom dizajnu

Novi modeli su Galaxy S21, Galaxy S21+ kao i flagship S21 Ultra.

„Živimo u svetu u kojem mobilni uređaji zauzimaju važno mesto, budući da mnogi od nas rade na daljinu i provode više vremena kod kuće. Takođe, uvek smo težili pružanju izbora, posebno u novim okolnostima kada je izražena sve veća potreba za istim, i zato Galaxy S21 serija omogućava da svako odabere uređaj koji najbolje odgovara ličnom stilu i multimedijalnim potrebama koje se stalno menjaju”, izjavio je TM Roh, predsednik i direktor odeljenja za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Kao novi flegšip model, Galaxy S21 Ultra pruža najnaprednije i najinteligentnije opcije kamere, najbolji displej i najjače performanse u Galaxy seriji pametnih telefona

Ono što je specifičnost Galaxy S21 Ultra pametnog telefona je mogućnost korišćenja S Pen olovke , čime je S21 Ultra postao prvi Galaxy S uređaj koji pruža podršku olovci za maksimalnu produktivnost i kreativnost.

Galaxy S21 Ultra najveći je uređaj iz Galaxy serije do sada, sa Dynamic AMOLED 2X displejem od 6.8 inča sa osvežavanjem do 120 Hz.

Najbolja kamera od svih Samsung uređaja

Samsung je svakako svoj fokus stavio na mogućnosti kamere, zbog čega Galaxy S21 Ultra dolazi sa brojnim opcijama na bazi veštačke inteligencije za snimanje vrhunskih videozapisa i fotografija studijskog kvaliteta. Galaxy S21 Ultra dolazi sa četvorostrukom zadnjom kamerom koja se sastoji od ultraširoke, široke i dvostruke tele-foto kamere. Kamera je opremljena pro senzorom od 108 MP, sa kojim je moguće snimiti 12-bitne HDR fotografije sa 64 puta većim bogatstvom boja i tri puta širim dinamičkim rasponom . Uz Galaxy S21 Ultra, od sada je po prvi put u istoriji pametnih telefona moguće snimiti videozapis u 4K kvalitetu sa 60 FPS-a, što uključuje prednju i zadnju kameru. Dodatno, moguće je svaki snimak urediti i do najsitnijeg detalja uz pomoć RAW datoteke od 12 bita .

Galaxy S21 takođe dolazi i sa neverovatnom Space Zoom funkcijom koja omogućava uvećanje do 100 puta pomoću prvog sistema dvostrukog objektiva za kristalno jasne snimke, bez obzira na udaljenost. Jedan optički objektiv od 3x i jedan od 10x, a oba imaju i Dual Pixel (2PD) AF funkciju za jasne snimke, čak i kada ste u akciji. Nadalje, korišćenje kamere u noćnim uslovima za ovaj pametni telefon uopšte ne predstavlja problem, jer Bright Night opcija automatski osvetljava prizore u tamnim uslovima uz poboljšan noćni način rada. Za kraj, kvalitet snimanja dodatno je pojačan opcijama za smanjenje buke, kao i 12-megapikselnom Nona-binning tehnologijom za pravljenje vrhunskih noćnih snimaka.

Naručivanje u pretprodaji trajaće od 14. do 28. januara 2021. godine, a preporučena maloprodajna cena za Galaxy S21 Ultra (5G 12/128GB) biće 152.990 dinara.

Galaxy S21 i S21+

Galaxy S21 donosi hrabar novi dizajn sa kompaktnim displejem od 6.2 inča . Galaxy S21+ dolazi sa proširenim ekranom od 6.7 inča, uz jaču bateriju, odličnu za maratonske gejmere i ljubitelje serija .

Nova Galaxy S21 serija uvodi Contour Cut kameru koja se neprimetno stapa sa metalnim okvirom uređaja, donoseći elegantan i upadljiv izgled. S21 i S21+ biće dostupni u nizu privlačnih boja, uključujući i novu fantomski ljubičastu boju. Osim toga, svaki uređaj je na poleđini obložen luksuznim matiranim završnim slojem, koji daje sofisticirani izgled i osećaj.

Galaxy S21 dolazi sa inteligentnim Dynamic AMOLED 2X Infinity-O prilagodljivim displejom od 120Hz, idealnim za gledanje svih vrsta sadržaja . Ekran automatski podešava osvežavanje na osnovu prikazanog sadržaja, bilo da korisnik gleda svoje naloge na društvenim mrežama ili seriju. Displej takođe ne zamara oči, budući da novi Eye Comfort Shield automatski podešava plavo svetlo na osnovu doba dana i sadržaja koji se prikazuje.

Nova S serija nastavlja tradiciju Samsung kamera profesionalnog ranga, sa unapređenjima koja omogućavaju korisnicima svih nivoa veštine da kreiraju vrhunski foto i video sadržaj. Bilo da snimaju prvi susret njihovog psa sa ogledalom, druženje sa prijateljima ili spektakularne poglede na putovanju u prirodi, Galaxy S21 i S21+ korisnicima omogućavaju najbolji kvalitet.

Poboljšani 8K Snap omogućava pravljenje kristalno čistih 8K video snimaka, kako bi sva akcija bila snimljena na najbolji način, uz mogućnost pravljenja fotografija od kadrova iz snimka, jednostavnim pritiskom na record opciju. Bez obzira koliko su uslovi dinamični, snimak će biti potpuno stabilan zahvaljujući Super Steady funkciji, sa unapređenih 60fps.

Nova generacija S serije dizajnirana je za korišćenje uz druge Galaxy uređaje. Pomoću SmartThings Find opcije korisnici mogu sa lakoćom da pronađu svoje ostale Galaxy uređaje, čak i kada nisu priključeni na internet. Bilo da je zagubljeni uređaj ostao u drugoj sobi, ispod sedišta automobila, ili u drugom gradu, SmartThings Find će pomoći korisnicima da ga nađu. Uz Galaxy SmartTag Bluetooth lokator moguće je pronaći uređaje i predmete koji nisu povezani sa internetom. Sve što korisnik treba da uradi je da prikači SmartTag za svoje ključeve ili ogrlicu njihovog ljubimca i može da koristi SmartThings Find da ih brzo locira.

Dostupnost

Naručivanje u pretprodaji trajaće od 14. do 28. januara 2021. godine. Svi korisnici koji u toku promotivnog perioda naruče novi Samsung Galaxy S21+ 5G ili S21 5G dobiće na poklon novi Samsung SmartTag lokator i Galaxy Buds Live bežične slušalice.

Preporučena maloprodajna cena za Galaxy S21 (5G 8/128GB) je 104.990 dinara, dok će preporučena maloprodajna cena za Galaxy S21+ (5G 8/128GB) biti 129.990 dinara.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime