Najnoviji uređaji kompanije Samsung Electronics, GALAXY A3 i A5, biće premijerno dostupni korisnicima u Srbiji od sledeće nedelje, kod operatora i u maloprodaji po ceni od 45.000, odnosno od 56.000 dinara. 
 
Kompletno izrađeni od metala, ovi uređaji su najtanji Samsung pametni telefoni na našem tržištu. Imaju prednju kameru od 5 megapiksela, ali i napredne funkcije za lakše pristupanje društvenim mrežama. 
 
„Trudimo se da svakodnevno izlazimo u susret potrebama naših korisnika, ali i da budemo konkurentni na tržištu. Novi uređaji Galaxy A serije kreirani su posebno za mlade korisnike koji prate trendove, uz neizostavni kvalitet i napredno Galaxy iskustvo. Verujem da će kao takvi zadovoljiti potrebe ljubitelja modernih tehnologija i dizajna, ali i fanova društvenih mreža”, rekla je Nadica Mihajlović, rukovodilac sektora za telekomunikacije u kompaniji Samsung Electronics.
 
Samsung GALAXY A3 i A5 posebno su zanimljivi jer imaju brojne inovativne funkcije za fotografisanje, kao što su Wide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF, Beauty Face i Rear-cam Selfie. Uz nove funkcije korisnici će lakše praviti selfije visoke rezolucije uz automatsko detektovanje i fokusiranje lica. Dizajn ovih uređaja je prefinjen i elegantan, dok su GALAXY A5 i A3 debljine 6.7, odnosno 6.9 milimetara. 
 
Oba uređaja opremljena su Super AMOLED displejom i tehnologijom adaptivnog displeja, što omogućava jasnije fotografije sa dubljim kontrastom i živopisniji video sadržaj u praktično svakom okruženju. GALAXY A5 i A3 poseduju Quad Core 1.2 GHz procesor za multitasking i brže pregledanja sadržaja. Uz to, ovi pametni telefoni imaju i popularne premium funkcije, Ultra-Power Saving Mode, Private Mode i Multiscreen, kao i podesivi audio koji se inteligentno adaptira i pojačava zvuk u zavisnosti od korisnikovog okruženja. 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime