Vreme je da se spremite za putovanja u pravom bekpekerskom stilu. Oni koferi i torbe kupljene kod Kineza u Bloku 70 su za vaše matorce, a vama bi trebalo nešto što će najbolje da vas predstavi kao avanturistu željnog zabave ali i novih iskustava. Zato pogledajte ovaj Futura 32 ranac koji pravi nemačka firma Deuter, a koga možete da kupite i u Srbiji u prodavnicama Intersport.

Zapremina mu je 32 litra, što u praksi znači da ćete moći da strpate sve što vam treba za 10-ak dana puta po evropskim gradovima, uz par knjiga, foto aparat i bocu za vodu.

Tu su brojni džepovi koji će vam olakšati život a nama se posebno dopada onaj napred za kartu, kao i onaj skriven unutra koji je idealan za čuvanje pasoša i para. Donji deo može da se koristi kao odvojena pregrada u koju možete da strpate prljave i mokre patike bez bojazni da ćete pokvasiti ostatak odeće. Uz sve to ima i sistem koji prebacuje težinu sa ramena na kukove, kao i mrežicu na leđima protiv znojenja. Dakle, sve što bi trebalo da uradite jeste da isplanirate sledeću destinaciju. Možda Budimpešta?

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime