HONOR Band 6 je nova pametna narukvica koju je upravo predstavio poznati brend. Uređaj poseduje veliki 1,47-inčni AMOLED ekran, kao i funkcije pomoću kojih možete dobiti sveobuhvatan pregled vašeg zdravlja, ali i pratiti vaše fizičke aktivnosti. Sa baterijom koja traje do 14 dana, HONOR Band 6 je savršena kombinacija inovativnog stila i sjajne tehnologije.

Veliki ekran sa elegantnim dizajnom

HONOR Band 6 poseduje 1,47″ AMOLED ekran rezolucije 194 x 368, odnosno ekran je veći za 148% u poređenju sa HONOR Band 5. Sa svojim 2.5D zakrivljenim staklenim ekranom sa premazom koji sprečava ostavljanje otisaka prstiju, HONOR Band 6 ima nesvakidašnji i elegantan dizajn, upotpunjen privlačnim HONOR logotipom na levoj strani i pogodnim bočnim dugmetom na desnoj strani. Ovaj uređaj sadrži i kolekciju različitih pozadina i dizajniran je da pruži celodnevnu udobnost zahvaljujući silikonskoj gumenoj narukvici. Dostupan u tri prelepe boje, Meteorite Black, Sandstone Grey i Coral Pink i na pravi naččin reprezentuje stil korisnika.

Sveobuhvatna briga o zdravlju

Idealan za osobe koje svakodnevno brinu o zdravlju, HONOR Band 6 pruža veliki izbor funkcija za praćenja zdravlja koje omogućavaju korisnicima da bolje razumeju potrebe i promene svog tela. Zahvaljujući opciji koja prati nivoe zasićenja kiseonikom u krvotoku (SpO2) , HONOR Band 6 je idealan za one koji vode računa o respiratornom sistemu, uživaju u planinarenju ili penjanju na velikim visinama. Zahvaljujući optičkom senzoru srčane frekvencije i preciznom AI algoritmu, HONOR Band 6 podržava neprekidno praćenje pulsa u realnom vremenu 24 sata dnevno, ali i upozorava korisnike u slučajevima nepravilnog pulsa.

Prateći promene pulsa, HONOR Band 6 bez napora nadgleda nivo stresa korisnika tokom dana i pomaže im da se oslobode stresa i napetosti kroz vođene vežbe disanja.

Očuvanje dobrog sna jednako je važno kao i nadzor zdravlja i kondicije tokom celog dana. HONOR Band 6 poseduje fukcije za praćenja sna koje identifikuju i evidentiraju podatke o spavanju korisnika, uključujući količinu dubokog sna, laganog sna, REM sna, vremena provedenog u budnom stanju i dremke. Takođe, ovaj uređaj pruža personalizovane procene i predloge prilagođene poboljšanju kvaliteta sna korisnika.

Jednostavno praćenje fizičke aktivnosti

Za ljubitelje fitnesa, onih koje vole redovno da vežbaju, HONOR Band 6 je savršen partner, podržavajući 10 režima vežbanja, uključujući trčanje i hodanje na otvorenom i u zatvorenom, biciklizam na otvorenom i u zatvorenom , plivanje u zatvorenom, i proizvoljan trening. Tokom treninga, ova pametna narukvica pruža sveobuhvatne podatke u realnom vremenu kako bi pomogao korisnicima da prate svoje performanse i što lakše ispune svoje ciljeve.

Zahvaljujući svojoj vodootpornosti na do 50 metara, HONOR Band 6 idealan je za plivače zbog svoje sposobnosti praćenja aktivnosti pod vodom, kao što su SWOLF rezultat i stope udara za vreme plivanja. HONOR Band 6 može automatski da prepozna šest različitih načina vežbanja.

HONOR Band 6 poseduje bateriju koja korisnicima omogućava korišćenje pametne narukvice tokom celog dana. Uz jedno punjenje, ovaj uređaj može izdržati do 14 dana u uobičajenim uslovima upotrebe i 10 dana u scenariju ozbiljne upotrebe . Poseduje tehnologiju brzog punjenja, a zahvaljujući tome HONOR Band 6 omogućava korisnicima uživanje u neverovatnom trodnevnom korišćenju uz brzo punjenje od 10 minuta .

Kada je povezan sa korisnikovim telefonom, HONOR Band 6 nudi čitav niz korisnih funkcija koje svakodnevne zadatke čine lakim. Na primer, funkcija daljinskog upravljanja omogućava korisnicima da pokrenu kameru svog pametnog telefona i slikaju fotografiju direktno sa svog zgloba . Druge korisne funkcije uključuju neprimetnu kontrolu puštanja muzike , obaveštenja kada korisnik prima pozive ili poruke, vremensku prognozu, alarme i “pronađi moj telefona” funkcija koja korisnicima nudi neprekidnu udobnost 24 sata dnevno.

HONOR Band 6 će biti dostupan u ovlašćenim maloprodajama početkom maja po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 6.990,00 dinara.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime