TCL, pionir u tehnologiji displeja i pristupačnim, premijum pametnim iskustvima, sigurnim koracima ulazi na domaće tržište pametnih telefona. U iščekivanju uređaja iz TCL 30 serije koja je predstavljena nedavno na MWC sajmu u Barseloni, TCL 20Y telefon je prava prilika da se korisnici upoznaju sa funkcijama i kvalitetom koje nude pametni telefoni ovog proizvođača.

Globalno tržište preplavljeno je brojnim modelima pametnih telefona, različitog cenovnog ranga. Nekoliko puta godišnje korisnici imaju priliku da posvedoče predstavljanju novih premijum serija, dok tokom ostatka godine prizvođači izlaze na tržište sa uređajima nižeg cenovnog ranga. Čini se da, na neki način, cena diktira kvalitet (i obrnuto).

Kompanija TCL odlučila je da dolaskom na domaće tržište pokaže da telefoni premijum karakteristika mogu biti dostupni po pristupačnoj ceni.

TCL 20Y pametni telefon, sačinjen od kvalitetnih komponenti, ističe se prvenstveno po izuzetno kvalitetnom HD+ ekranu, dimenzija 6.52 inča, ali i trostrukoj kameri od 48 megapiksela. Uz prednju HDR kameru od 8 megapiksela, kao i opciju AI Scene Detection 2.0 na glavnoj kameri, ovaj telefon pametno prepoznaje 22 različite „scene“ za fotografisanje i čini da fotografije izgledaju kvalitetnije .

Pored glavne kamere od 48MP, TCL 20Y telefon poseduje još dve kamere od 2MP koje su zadužene za merenje dubine polja i makro zoom. Opcija Best Shot, omogućava korisnicima da naprave 20 fotografija u kontinuitetu, kako bi na kraju odabrali onu koja im se najviše dopada.

Celodnevno korišćenje TCL 20Y pametnog telefona omogućava izdržljiva baterija kapaciteta 4000 mAh. Kako bi njen kapacitet i dnevni utrošak bio optimizovan, telefon poseduje Smart Manager funkciju, te brige oko punjenja mogu otići u zaborav. Takođe, bezbednost korisničkih podataka zaštićena je opcijama za otključavanje telefona prepoznavanjem lica ili prepoznavanjem otiska prsta.

TCL 20Y telefon dostupan je u MTS prodavnicama u verziji od 128GB interne memorije, dok je za neometano korišćenje različitih aplikacija zaslužan Octa-Core procesor. Telefon pokreće Android 11 operativni sistem.

Ljubitelji elegancije i jednostavnosti mogu se odlučiti za ovaj model telefona u crnoj (Elegant Black) boji, dok je telefon dostupan i u modro plavoj (Twiglight blue).

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime