Želite najbolje bežične slušalice onda pogledajte šta kažu stručnjaci. Pa kad uporedite performanse i cene odlučite koje su najbolje za vas.

Apple AirPods Pro

Ovo su naj naj popularnije slušalice ovog brenda. Slušalice poništavaju buku uz odlične performanse. Ističe se da ova verzija slušalica blokira duplo više pozadinske buke.

One imaju dodatni mikrofon na vrhu proizvoda. Mali zvučnik ima i kućište za punjenje i kada je baterija prazna one proizvode buku a kada se pune čuje se umirujući zvuk. Samo za ovaj modele je proizvedeno pojačalo i drajver kako bi se poboljšao zvuk.

Trajanje baterije je šest sati a može se puniti i bežično. Imaju i odličnu uslugu “Pronađi me” ako ne znate gde su vam slušalice.

Ove slušalice koštaju 249 USD.

Bang&Olufsen Beoplay EX

Slušalice ovog cenjenog brenda su jednostavne i odličnog kvaliteta. Ove slušalice imaju aplikacije za IOS i Android.

Imaju osetljivu staklenu površinu na dodir pomoću koje kontrolište zvuk i birate pesmu. Zvuk je odličan na svim frekvencijama.

Poništavaju buku, otporni su na kišu i znoj. Mogu biti u vodi koja je duboka jedan metar tokom stajanja u vodi pola sada.

Baterija može trajati do 6,5 sati zavisno koje funkcije koristite.

Slušalice koštaju 399 USD.

Beats Studio Buds+

Za razliku od prethodnih slušalica najnoviji model Beats Studio Buds+ imaju 1,6 puta bolje poništavanje buke. Poboljšan im je i zvuk a povezivanje IOS i Android uređaja je lako i stabilno. Imaju i Apple usluge za praćenje “Pronađi me.”

Mogu se koristiti šest sati bez punjenja ali nemaju bežično punjenje.

One su lagane, spadaju među najlakše bežične slušalice.

Koštaju 169 USD.

Bose QuietComfort Earbuds II

U kompaniji tvrde da su ove slušalice najbolje na svetu u poništavanju buke.

Kada se slušalica stavi u uvo čuje kratak zvuk, probni ton koji analizira kako vaše uvo reaguje na zvuk i kako bi dobili perosnalizovani zvuk.

Slušalice se otporne na znoj i prskanje vodom.

Ove slušalice koštaju 299 USD.

Bowers&Wilkins Pi7 S2

Slušalice su napravljene od mešavine plastike i metala. Oni koji imaju manje uši verovatno neće moći duži period da ih nose zbog težine. Kvalitet zvuka je poboljšan. Ove slušalice imaju bežičnu tehnologija retransmisije zvuka. Kućište zvuka deluje kao uređaj za striming zvuka u slučajevima kada niste u mogućnosti da se direktno povežete sa audio izvorom, što je slučaj u avionu.

Ove slušalice koštaju 399 USD.