Evo ga idealan proizvod za sve uspešne srpske preduzetnike tajkune koji misle da su bogom dani i da je kapitalizam po Engleskom modelu sa početka Industrijske revolucije i dalje aktuelan.
 
Exmocare BT2 je sat uz pomoć koga će sposobni i pametni tajkuni zaraditi još više keša i to tako što će još bolje moći da kontrolišu maloletnu decu i ostale nesrećnike koji nisu imali sreće da se zaposle u nekoj normalnoj firmi koja ne podrazumeva radno vreme od 18 sati, ludog gazdu i bednu platu.
BT2 uz pomoć senzora meri različite fiziološke podatke i Bluetooth vezom ih šalje jednom zbirnom Veliki brat centru. Podaci o otkucajima srca, temperaturi kože ili znojenju će sa priličnom tačnošću ukazati na vaše psihofizičko stanje. Sve u svemu više nema izvlačenja sa posla zbog bedne temperaturice od 38. Da stvar bude još gora, senzori će prepoznati i različita emotivna stanja, pa će tako poslodavac biti upozoren kada se dosađujete, ne radite ništa ili ste neuobičajeno srećni. A naravno da ne smete da budete srećni na poslu. Iskreno, ovo bi zabranili zakonom, zajedno sa serijama Siniše Pavića! A pre toga bi strpali u zatvor sve srpske "GAZDE". Dobro, možda ne baš sve!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime