Omega x Swatch Speedmaster satovi su jedinstvena prilika za sve va skoji nemate hiljade evra viška. Ali zato imate stotine evra viška, što u ovo ludo vreme i nije loše.

Omega i Swatch su najavili kolaboraciju u okviru koje je napravljen Speedmaster MoonSwatch sat, tačnije kolekcija od 11 komada nastala po uzoru na legendarni model.

Satovi izgleda baš kao i originalani Speedmaster, ali ne koštaju hiljade nego samo 260 dolara, što znači da možete da skupite celu kolekciju za manje para od jednog Omega Speedmaster Moonwatch sata.

Kućište je napravljeno od Swatch Bioceramic materijala i ima 42 mm. Na ciferblatu su tri male chrono kazaljke i svaki detalj je urađen u skladu sa Moonwatch ali uz određene fine detalje koji se ipak razlikuju, što će primetiti pravi poznavaoci.

Chronograph pokreće vrhunski kvarcni mehanizam po kojima je Swatch oduvek poznat.

Omega i Swatch su saopštili kako je izbor materijal bio vrlo važan, zato što je sat nesumnjivo Swatch što je jasno već na prvi pogled, ali je takođe i Omega i to kultni model. Bioceramic je inače mešavina posebne plastike i keramike i razvili su ga Swatch inženjeri i naučnici.

Inače, na slici gore možete da vidite originalni Omega Speedmaster a ispod je u Swatch verziji, čisto da možete da uporedite sve.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime