Nakon nedavnog prestavljanja najnovije mobilne platforme Snapdragon 778G kompanije Qualcomm, HONOR je otkrio da će postati jedan od prvih Android proizvođača koji će najnoviji čip koristiti u svojoj HONOR 50 seriji .

„Kao globalni tehnološki brend, HONOR je kroz svoj lanac snabdevanja razvio snažnu mrežu vodećih partnera u industriji, a naše partnerstvo sa kompanijom Qualcomm dodatno oslikava privrženost radu sa globalnim tehnološkim liderima“, rekao je George Zhao, CEO kompanije Honor Device Co. Ltd na samitu Qualcomm China Tech Day 2021.

„Svi tehnološki pomaci koje je HONOR u svojim kapacitetima razvio su sada sprovedeni u našoj upotrebi moćne Snapdragon platforme. Verujemo da će ova saradnja pomoći da se oslobodi maksimalni potencijal naših proizvoda kako bismo kupcima širom sveta pružili superiorne uređaje i servise“.

Strategijsko partnerstvo između Qualcomm i kompanije HONOR naglašava napore HONOR–a da u potpunosti iskoristi svoj lanac snadbevanja sarađujući sa najboljim igračima u industriji kako bi uveli novu eru izvrsnosti i inovacija.

HONOR je posvećen razvoju napredne tehnologije i blisko sarađuje sa partnerima kako bi sa njima podelio svoj uvid u želje potrošača i filozofiju razvoja proizvoda, unapređujući i poboljšavajući planiranje i dizajn čipseta.

Pristupom vrhunskim tehnologijama, HONOR je posvećen pružanju podrške svojim globalnim partnerima u lancu snadbevanja, stvarajući dodatnu vrednost integrisanjem svojih jedinstvenih tehnologija u nove platforme – podstičući savršenu saradnju.

Opremljena moćnom Snapdragon 778G mobilnom platformom, nova HONOR 50 serija donosi vodeći pametni uređaj u industriji sa revolucionarnim karakteristikama i dizajnom.

Pored toga, HONOR Magic serija donosi novi, vodeći proizvod više klase sa izvanrednim kvalitetom fotografije koji će na najbolji način iskoristiti Qualcomm procesor kako bi oslobodio izuzetne mogućnosti obrade slike.

Kao svetski poznat tehnološki brend, HONOR je posvećen stvaranju novog inteligentog sveta za sve. U potpunosti prihvatamo korišćenje globalnog lanca snadbevanja i nastavićemo da blisko sarađujemo sa vodećim globalnim partnerima u industriji kako bismo stvorili više vrednosti za naše kupce.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime