Apple nas toliko često bombarduje novim proizvodima, da nam je dnevni ritual postao da ujutru prvo popijemo kafu i pročitamo vest o novim Apple proizvodima pa tek onda radimo sve drugo.

Igračka za danas je novi iPod Suffle. Novi model izgleda potpuno isto kao i predhodni, samo što dolazi sa duplo više memorije nego odnosno 2 GB. To znači da ćete moći da skrcate oko 500 pesama za večernje trčanje na Adi i bežanje od kamenja, na povratku kući pored američke ambasade. Modelu od 1 GB je sada spuštena cena, a novi model će koštati oko 60 evra. Što uopšte nije malo, ali svi znamo da Apple ne kupujemo zbog toga što ima dobar zvuk (a ima) nego zbog toga što mislimo da ćemo biti mnogo cool sa belim sluškama u ušima. I na kraju, vidimo se ovde za par dana kada će Apple predstaviti novi frižider koji košta 4000 evra. Šalimo se.

1 KOMENTAR

  1. Dobronameran savet, pre kupovine bilo kojeg ipod-a, prvo se informisite o proizdovima japanaca, narocito sonija. Mnogo bolji zuk, mnogo bolja baterija, mnogo bolji video… mnogo manje para!

Comments are closed.