Nokia je predstavila novi model mobilnog telefona X3 koji donosi ultra tanki dizajn sa jedinstvenom kombinacijom ekrana osetljivog na dodir i standardne tastature sa 12 tastera. Kao prvi telefon nove serije “Touch and Type” (“dodirni i piši”) Nokia X3 omogućava korišćenje ekrana osetljivog na dodir kao i tastature za brzo pisanje. U prodaji će se pojaviti na jesen a Nokia X3 će imati maloprodajnu cenu od približno 125 eura.

Elegantnog i modernog dizajna, ovaj telefon je sa svojih 9,6 mm među najtanjim Nokia telefonima ikada i lako staje u torbu ili džep. Izgledom ga izdvaja i brušeni aluminijumski poklopac koji je dostupan u pet zanimljivih boja, dizajniranih tako da se uklope sa bilo kojom odevnom kombinacijom ili raspoloženjem.

Uprkos svojoj veličini, Nokia X3 je bogata karakteristikama kao što su 3G, WLAN, muzički plejer i FM radio. Zaljubljenici u fotografiju i društvene mreže uživaće u kameri od 5 mega piksela sa 4X digitalnim zumom koja može snimati kako fotografije, tako i duži flm.

Nokia X3 ima i zaseban taster namenjen brzom ulasku u muzičke sadržaje ili sms poruke, što omogućuje brz pristup važnim Ovi servisima, uključujući društvene i zabavne aplikacije. Pored Ovi Mail servisa, omiljeni e-mail nalozi ili chat klijenti mogu biti podešeni kao push servisi preko Nokia Messaging servisa.

Laganim prelaskom preko ekrana osetljivog na dodir, korisnici mogu lako pretraživati internet i pristupiti obilju sadržaja kao što su hiljade aplikacija dostupnih u Ovi Store servisu. Na pojedinim tržištima, novi telefon će biti dostupan i sa OviMusic Unlimited opcijom koja korisniku omogućuje pristup gotovo neograničenom broju najnovijih muzičkih hitova koji se mogu čuvati na memorijskoj kartici od 16GB.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime