Profesionalnim fotografisanjem javnosti i kampanjom „Ti, u oku legende“, italijanski modni fotograf Masimilijano Toskaneli, promovisao je mobilni telefon Xiaomi 14 Ultra. Zainteresovanost je bila velika, a red ljudi u tržnom centru „Galerija“ koji su želeli da se oprobaju kao modeli ispred objektiva poznatog umetnika skoro da nije imao kraja.

Toskaneli je još jednom pokazao zašto je veoma cenjen u svetu modne fotografije. Na postavljenom studijskom setu iskoristio je sve prednosti fenomenalne kamere Xiaomi 14 Ultra telefona za „hvatanje“ najzanimljivijih trenutaka, ali i profesionalnih portreta po kojima je i postao poznat. Zainteresovani su se ređali jedan za drugim i na kraju dobili uspomenu u vidu svoje odštampane fotografije sa potpisom autora.

Podsećanja radi, Italijan je godinama unazad redovan učesnik Nedelja mode širom sveta, ispred njegovog objektiva defilovale su italijanske i svetske zvezde, dok su velike šanse, ukoliko ste otvorili neki od modnih časopisa, da ste naleteli baš na neki od njegovih radova.