Spremite se za uzbudljivu avanturu s neverovatnom Redmi Note 12 serijom, jer ćete moći da zabeležite neprocenjive letnje trenutke zahvaljujući njihovim izvanrednim kamerama. Ali to nije sve! Ova serija donosi i moćne performanse, pa požurite kako biste kupili neki od modela po neverovatnoj ceni do 6. avgusta!

Jedan od telefona koji je na popustu je i Redmi Note 12 Pro+ 5G! Trostruki sistem kamera, 200MP glavna kamera sa optičkom stabilizacijom (OIS), ultra-široka kamera i makro kamera postavljaju nove standarde za fotografiju u srednjoj klasi. Njegova cena tokom promotivnog perioda je 51.999 dinara.

Takođe, Redmi Note 12 Pro 5G pruža odlično fotografsko iskustvo, s velikim i moćnim IMX766 senzorom sa OIS-om, ultra-širokom i makro kamerom za impresivne fotografije čak i u uslovima slabog osvetljenja. Snažni AI softverski algoritmi i brza obrada slike upotpunjuju celokupno iskustvo, a njegova cena je 38.999 dinara.

Ova dva modela će oduševiti korisnike svojim živopisnim 120Hz Flow AMOLED ekranima, podržanim od strane Dolby Vision® i Dolby Atmos® tehnologija. Zahvaljujući fleksibilnim P-OLED materijalima koji omogućavaju tanje okvire, obezbeđuju neverovatno vizuelno iskustvo.

Na popustu, pored ova dva modela, mogu se naći i Redmi Note 12 čija je cena 21.999 dinara, Redmi Note 12s po ceni 28,999 dinara i Redmi Note 12 Pro po ceni 34,999 dinara.

Akcija važi kod ovlašćenih maloprodaja, zato iskoristite sjajne popuste kako biste kupili jedan od sjajnih modela.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime