Svima nam se to dogodilo — krenemo da slikamo i shvatimo da nam je memorija na telefonu puna. To može da bude frustrirajuće, pogotovo ako ne znate šta da uradite. Otkrijte naše savete za oslobađanje prostora na vašem telefonu i ideje da se telefon prepuni.

1. Izbrišite sve nepotrebne aplikacije ili neiskorištene velike datoteke kako biste oslobodili prostor

Da li ste znali da brisanje nekorišćenih velikih datoteka i nepotrebnih aplikacija može da uštedi puno prostora na našim telefonima? Ne samo da ćete imati dovoljno memorije za vaše fajlove, već je to odličan način da ubrzate telefon. Aplikacije mogu da zauzmu ogromnu količinu prostora na našim telefonima, jer dolaze sa dodatnim sadržajem kao što su slike i audio datoteke, tako da je brisanje svih aplikacija koje se neko vreme nisu koristile sjajno mesto za početak! Osim toga, veliki video zapisi i slike koji više nisu potrebni takođe mogu zauzeti puno prostora pa ako ih se rešite, možete osloboditi više prostora za važnije stvari. Dakle, obrišite sve aplikacije koje ne koristite.

2. Premestite datoteke koje želite da zadržite u cloud

Ako vam brisanje problem, sve dokumente koje želite da zadržite prebacite na internet. Sajan način da to uradite jeste premeštanje datoteka koje želite u cloud. Snimljenim podacima u cloudu možete jednostavno da prostupite sa bilo kojeg uređaja, što znači da ne morate da brinete o memoriji. Pored toga, cloud planovi često nude desetine gigabajta po razumnoj ceni, tako da je za većinu korisnika ovo odlično rešenje za oslobađanje prostora na telefonu.

3. Prenesite muziku, podcaste i druge audio datoteke na HDD

Oslobađanje memorije na telefonu snimanjem muzike i podcasta na disk može poprilično da pomogne. Ne samo da ćete dobiti više prostora za aplikacije i druge medije, već takođe možete pristupiti svim svojim audio datotekama sa računara. S dobro organizovanim backup diskom nikada se nećete morati da brinete da ćete izgubiti stare uspomene ili vremena kada niste morali da ih brišete jer vam je ponestalo prostora na disku. Disk je dodatna backup kopija za zaštitu svih podataka ako se dogodi nešto nezamislivo i vaš telefon se izgubi ili ošteti nepopravljivo. Ovo je dosta sigurno rešenje

4. Razmislite o ulaganju u SD karticu kako biste proširili memoriju telefona

Ulaganje u SD karticu je efikasan način za oslobađanje memorije na telefonu. Ne samo da SD kartice dolaze u mnogo različitih veličina, već su i pristupačne, kompatibilne sa većinom telefona i nude brzo rešenje problema. Takođe, male su i prenosive pa se lako mogu prenositi između uređaja — pružajući vrhunsku fleksibilnost, posebno ako želite da pristupite svojim medijima na različitim uređajima. Dakle, ako tražite način da brzo i pristupačno pohranite više podataka na svoj telefon — razmislite o ulaganju u SD karticu!

Zaključak

Sada znate sve što je potrebno da oslobodite potreban prostor na telefonu. Ali možda će vam prvo trebati telefon koji podržava SD karticu! HONOR X6 ima maksimalnu memoriju od 128 GB i podržava proširenje SD karticom do 1 TB. Zato, uz HONOR X6, nikada nećete ostati bez memorijskog prostora.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime