HONOR Magic4 Pro, koji je od 9. juna dostupan i korisnicima u Srbiji, poseduje najnoviju verziju Android OS, Magic UI 6.0, koji pruža veliki broj inteligentnih funkcija kreiranih za brojne potrebe korisnika.

Najnovija verzija Magic UI 6.0, koja je unapređena u poređenju sa prethodnom, obezbeđuje veliki broj personalizovanih funkcija. Pomoću nove funkcije HONOR Themes, korisnici imaju priliku da prilagode svoje uređaje i skinu sadržaje iz biblioteke koja poseduje preko 5.000 različitih tema, fontova i pozadina koje su kreirali umetnici iz čitavog sveta. Podržana funkcijom Efficient Smart Desktop, Magic UI 6.0 omogućava korisnicima da prilagode i promene veličinu vidžeta kartice na svom ekranu i na taj način lako pristupe informacijama bez otvaranja aplikacija. App Market korisnicima obezbeđuje pristup milionima aplikacija, proverenih prema strogim standardima, kako bi se osigurao kvalitet i sigurnost. Novi Game Centar debituje širokim spektrom popularnih igara, uključujući i preporuke za igre, kao i zajednicom u kojoj igrači imaju priliku da podele svoja iskustva sa ostalima.

U poređenju sa prethodnim interfejsom, Magic UI 6.0 omogućava da više aplikacija radi istovremeno u pozadini. Zahvaljujući funkciji HONOR Search pretraga je postala praktičnija nego ikad, omogućavajući korisnicima pretraživanje veb stranica, dokumenata i podešavanja u samo jednom potezu. Uz još jednu inovativnu funkciju, HONOR Share, Magic UI 6.0 obezbeđuje brz prenos dokumenata između HONOR pametnog telefona i računara koji podržava HONOR Computer Manager, čineći da korisnici uvek budu povezani.

Ažurirana verzija Magic UI 6.0 sadrži novu funkciju HONOR Health koja pruža korisnicima informacije o njihovom kretanju u realnom vremenu, bilo da šetaju, trče ili voze bicikl. Uparivanjem telefona HONOR Magic4 Pro i pametnog sata HONOR Watch GS 3, korisnicima je omogućeno da prate i mere svoje otkucaje srca, kvalitet spavanja, nivo kiseonika u krvi, fitnes preformanse za preko 100 režima vežbanja, 13 režima trčanja i 12 režima vežbanja.

HONOR Magic4 Pro je na tržištu Srbije u slobodnoj prodaji dostupan od 9. juna kod odabranih partnera po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 139.990 dinara. Za više informacija molimo posetite link.

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime