Apple je svojim iPod media plejerima napravio pravu malu revoluciju na tržištu koja traje već nešto više od 11 godina. U ponudi kompanije su trenutno četiri iPod-a, a sa najjačim modelima smo vas već upoznali – ostao je još najmanji – iPod shuffle koji u svom poslednjem (četvrtom po redu) izdanju izgleda kao kockica, ali veoma moćna kockica…

Odmah da budemo konkretni – iPod shuffle nije media, već MP3 plejer, što znači da jedino i isključivo nudi mogućnost reprodukcije audio (muzičkih) fajlova. Proizvodi se u pet različitih boja i dolazi u kapacitetu od 2GB, što je dovoljno za skladištenje do 500 pesama. Kvalitet reprodukcije koji nudi iPod shuffle je fantastičan – tonovi su gotovo savršeno reprodukovani, bez distorzija i izobličenja, mada da budemo iskreni to smo i očekivali, obzirom da je to jedan od najjačih aduta svih iPod plejera.

Zanimljivo je da su kod novog iPod shuffle plejera kontrole izvedene direktno na njemu, što je velika prednost u odnosu na prethodnika koji je imao kontrole postavljene na slušalicam, što je korisnike ograničavalo na korišćenje isključivo Apple-ovih slušalica. Plejer poseduje VoiceOver funkciju koja vam sugerira koja je sledeća pesma na slušanju, a ista je dostupna na čak 23 svetska jezika.

Novi iPod shuffle ima solidnu bateriju zahvaljujući kojoj može da obezbedi autonomiju od 15 radnih časova, a ista se puni za nepuna 3 sata. U odnosu na ostale iPod-e u ponudi cena mu je najpovoljnija, zbog čega od nas dobija preporuku više!

Cena (sa PDV-om):
Kontakt: Apcom

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime