Motorola moto g8 power lite je upravo predstavljena i nudi preko dva dana korišćenja zahvaljujući velikoj bateriji, zavidne performanse i trostruki sistem kamera koji omogućava pravljenje izuzetnih fotografija profesionalnog kvaliteta, od ultra-bliskih do ultra-širokih kadrova.

Potpuno novi moto g8 power lite ima impresivnu bateriju kapaciteta 5.000 mAh koja je dizajnirana tako da omogući do tri dana korišćenja.

Sada možete da strimujete muziku bez prekida u trajanju od 100 časova ili gledate najnovije serije i filmove 19 sati u kontinuitetu.

Sistem sa tri kamere osmišljen je tako da može da odgovori na sve vaše fotografske potrebe. Trostruki sistem kamera na moto g8 power lite telefonu može za zabeleži oštrije fotografije, zapanjujuće kadrove iz velike blizine i predivne portrete samo jednim pritiskom na dugme. Na raspolaganju vam je 16MP glavna kamera sa brzim fokusom koja u trenutku beleži svaki kadar koji želite da snimite, Macro Vision kamera kada baš želite da se približite objektu koji slikate, zapravo ona vam omogućava da se približite čak 4x bliže nego normalni objektiv, a možete i da se igrate sa dubinom polja prilikom slikanja za savršene portrete.

Sav vaš omiljeni sadržaj izgledaće bolje nego ikada na moto g8 power lite Max Vision displeju dijagonale 6.5 inča. U srvu uređaja je osmojezgarni procesor koji je uparen sa 4GB RAM-a.

Telefon ima 64GB interne memorije kojoj vrlo lako možete dodati i do 256GB dodatne memorije zahvaljujući slotu za microSD karticu.

Dostupnost i cene

Moto g8 power lite će u Srbiji biti dostupan početkom maja po ceni od 20.999 rsd.