motorola edge+ i motorola edge flagshio telefoni su stigli. Tražite naprednu tehnologiju u svakoj kategoriji koja je bitna, i sve u jednom uređaju? Kako vam se čine moćne 5G performanse, dinamičan displej, iskustvo fotografisanja kakvo do sada niste iskusili, audio kvalitet bez premca i najveća baterija u jednom 5G telefonu koji postoji na tržištu?

motorola edge+ 

Napravljen za brzinu, snagu i ultimativno 5G iskustvo, motorola edge+ ima najnapredniji čipset na tržištu, Qualcomm Snapdragon 865, kako bi vam pružio najbrže performanse, 25 odsto brže u poređenju sa prethodnim generacijama, i gotovo trenutno reagovanje kada su u pitanju surfovanje internetom, gledanje videa ili igranje igrica.

Tu je i 12GB Micron DDR5 memorije i naravno 5G.

motorola poručuje da je kod modela edge+ ekran savijen više nego ikada pre. Novi Endless Edge displej obmotava se gotovo 90 stepeni oko obe strane telefona i donosi dijagonalu od 6.7 inča kako bi stvorio iskustvo za pamćenje prilikom gledanja filmova i serija. Displej ima osvežavanje od 90Hz.

Motorola edge+ ima najglasnije i najmoćnije stereo zvučnike na jednom smartfonu, plus precizna podešavanja za performanse profesionalnog kvaliteta i dublji i puniji zvuk. Za tehnologiju audio podešavanja zadužen je Waves, dobitnik Tehničke Grammy nagrade, kako bi vaša muzika, video i telefonski pozivi zvučali glasnije i čistije nego ikada pre.

Sistem kamera na motorola edge+ smartfonu će vas približiti DSLR fotografijama i snimanju videa više nego ikada pre. Glavna kamera sa 108MP senzorom ima najveću rezoluciju na jednom motorola smartfonu do sada. Sa Quad Pixel tehnologijom, ovaj senzor poseduje 4x veću osetljivost na svetlo kako bi bio u stanju da zabeleži neverovatno jasne i oštre fotografije u svim uslovima osvetljenja. Svestran sistem sa tri kamere pruža vam objektiv za sve vrste fotografija. Uhvatite više sa velike udaljenosti uz pomoć optičkog zuma visoke rezolucije na 8MP telefoto objektivu, stavite sve što želite u kadar zahvaljujući našem 16MP senzoru ultra-širokog ugla, ili se maksimalno približite onome šta slikate uz pomoć Macro Visiona.

Svi koji stvaraju sopstveni i originalni sadržaj obožavaće video mogućnosti koje donosi motorola edge+ i koja vam omogućava da snimate u 6K i stvarate zapanjujuće video snimke visoke rezolucije. Najnaprednija video stabilizacija u industriji kompenzuje zamućenost koju stvara pokret, menja fokus, pa čak i kombinuje OIS i EIS za bolji kvalitet snimanja videa u uslovima lošeg osvetljenja. Nova funkcija video snimanja vam čak dozvoljava da prilikom snimanja izvučete 20MP fotografiju iz video materijala.

Baterija je kapaciteta 5000 mAh i pružće dva puna dana korišćenja telefona.

Motorola edge

Svi koji su zainteresovani da pređu na vrhunski 5G telefon po još pristupačnijoj ceni, motorola edge nudi neverovatne performanse, kameru i zabavu. Dobijate identičan 6.7-inčni Endless Edge displej i audio iskustvo kao i sa modelom motorola edge+. Ovaj telefon takođe dolazi sa moćnim sub-6 GHz 5G performansama, Qualcomm Snapdragon 765 mobilnom platformom, masivnom 4500 mAh baterijom i svestranim sistemom sa tri kamere koji sadrži 64MP glavni objektiv, 16MP ultra-široki objektiv sa Mcro Visionom i 8MP telefoto senzor.

Dostupnost i cene

Motorola edge+ i motorola edge će u Srbiji biti dostupni krajem maja po ceni od 124.990 rsd, odnosno 69.990 rsd.