Logitech Harmony 1100 je kompletno izrađen od veoma kvalitetne plastike, koja je blago gumirana, kako bi ostavila snažniji vizuelni efekat na potencijalne kupce. Ona delimično sprečava znojenje prstiju i ne dozvolja da isti sklizne iz ruke, ali je i mamac za otiske. Gornjim delom dominira displej osetljiv na dodir koji je lepo osmišljen i veoma funkcionalno rešen, tako da se kontrolama lako i jednostavno pristupa. Ono što je karakteristično za celu seriju, a odnosi si se i na nov model je pristup programiranju kroz "Devices" i "Activities" podešavanja.

Harmony 1100 se konfiguriše preko "Harmony" softvera koji komunicira sa bazom mapiranih uređaja. Setup daljinaca je krajnje jednostavan i zahteva bržu konekciju ka internetu, jer se prenosi velika količina podataka i softver za podešavanje neprekidno komunicira sa Logitech-ovim serverom. Ono što je pozitivno jeste da, kada se ulogujete na svoj nalog preko Harmony softvera i definišete bazu proizvodima koje želite da kontrolišete daljincem, sva setovanja će posle transfera na daljinac ostati upamćena u bazi, pa ako kasnije prelazite na noviji "Harmony" nema potrebe da se "gnjavite" opet sa podešavanjima - jednostavno ćete ih prebaciti u novi model jednim potezom. 

Harmony 1100 se pokazao jako lepo tokom druženja i mišljenja smo da će doživeti ništa manji uspeh nego svoj prethodnik. Njegova uslovno rečeno mana je cena, koja za domaće kupce iznosi 449 evra sa PDV-om.
 
Nebojša Rašković

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime