Kompanija Lenovo je juče, po prvi put u regionu, predstavila najnoviji portfolio smart telefona, prikazavši liniju od osnovnih do najnovijih modela, predvođenu modelom K900. U ekskluzivnom prostoru Promenada, gosti i partneri kompanije Lenovo su imali priliku da iskuse nove smart telefone koji su namenjeni različitim stilovima života, interesovanjima i finansijskim mogućnostima.

Popularno TV lice, Miloš Urošević, bio je domaćin događaja. Uzbudljivo predstavljanje nove Lenovo linije smart telefona, dodatno su začinili nastupi fantastičnog El Jazzyra benda i spektakularne grupe UV dance, koji su zabavljali goste, učinivši ovaj događaj nezaboravnim.

Iako su događaju prisustvovale mnoge javne ličnosti, glavna zvezda žurke bio je super tanki Lenovo premium smart telefon K900 koji je namenjen potrošačima koji žele visoke performanse i eleganciju u jednom uređaju. Inovativni dizajn i odlične performanse čine K900 savršenim izborom za one koje vodi maksima „Snaga u tvojim rukama". Na srpskoj premijeri je takođe predstavljen i P780, Android smart telefon visoke klase, posebno dizajniran za poslovne korisnike, kojima je potrebno da baterija dugo traje, zatim S820 Android model srednje klase za one koji prate trendove i koriste multimedijalne usluge u velikoj meri, kao i pristupačan, ali odlično opremljen model A390. Svi oni prenose poruku „Snaga u tvojim rukama“.

Osim izuzetnog portfolija smart telefona, kompanija Lenovo juče je predstavila i još dva tablet računara. U pitanju su Lenovo A1000, tablet od 7 inča sa sjajnim poboljšanjima zvuka i Lenovo S6000, precizno izrađen, neverovatno tanak (8,6 mm) i lagan (560 grama), sa brzom 3G vezom.

„Veoma sam srećan što sam ovde da podelim iskustvo sa Lenovo potrošačima u Srbiji. Smart telefoni brzo postaju primarna platforma za rad, zabavu i društvene mreže za potrošače i mi smo veoma srećni jer predstavljamo portofolio smart telefona u Srbiji, kao prvoj u ovom delu sveta", rekao je Ivan Bozev, generalni menadžer za region jugoistočne Evrope, Lenovo EMEA.

U ovom portfoliju, dizajneri kompanije su se fokusirali na uspostavljanje sklada imeđu tananog i laganog i sjajnih performansi. Većinu telefona u portfoliju pokreću quad core procesori, dok mnogi nude opciju korišćenja dve SIM kartice. Portfolio će biti dostupan srpskim korisnicima od 18. oktobra u 62 WinWin radnje širom Srbije.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime