Fenomenalne vesti za sve vas koji vreme provodite u prirodi umesto ispred računara. Po prvi put u domaćim prodavnicama pronašli smo anti-otrov komplet koji je obavezan deo opreme svih avanturista, prirodnjaka, kampera i drugih šmekera. Naravno, neće vam škoditi ni da ga držite kod kuće ili u vikendici za svaki slučaj, čak iako niste čest gost sunčanih proplanaka i divnih reka.

Anti Giftset ( Anti otrov komplet ) smo pronašli u Uradi sam prodavnici u Beogradu. Dolazi u plastičnoj kutiji koja može bez problema da se smesti u ranac. Ova spravica radi tako što napravi vakum iznad ujeda čime jednostavno usisa otrov iz rane. Spasiće vas ujeda zmija, škorpija, osa, pčela, paukova pa čak i komaraca.

Korišćenje je stvarno lako pa je potrebno samo da postavite odgovarajući nastavak na špric i usisate otror iz rane.

U kompletu se dobija i pinceta za vađenje krpelja, kao i čepovi za uši koji mogu da pruže važnu zaštitu u nekim situacijama.

Najbolje od svega je što ova sjajna sprava košta nešto manje od 400 dinara i može da se kupi u Srbiji. Idemo na kampovanje?

7 KOMENTARI

  1. Drugari moze malo detaljnije objasnjenje oko lokacije prodavnice?Jedino sto nasao na netu je neki market uradi sam na Novom Beogradu.To je taj market,ili…?
    Unapred hvala,pozdrav iz Nisa

  2. Ivane, bilo je dok je uradi sam jos bio tamo pored VIP MOBILE… pre jedno 4 godine… nikad posle nisam videla ni kod njih ni nigde drugde u srbiji

Comments are closed.