Kompaktni digitalni aparati poslednjih godina su izuzetno popularni naročito kod mlađe populacije  koja voli da se fotografiše svuda. Upravo za njih kompanija Fuji je dizajnirala FinePix T200 – ultra slim digitalac male težine i izuzetnih radnih karakteristika. Osnovu ovog mališana čini senzor od 14MP koji donosi vrhunski prelom boja i odličnu detaljnost.

 

Njemu u pohodu na stvaranje profi fotografija pomaže optički zum (10x) i par naprednih tehnoloških inovacija na kojima je Fuji godiama radio. Korisnicima će posebno biti zanimljiva mogućnost inteligentnog prepoznavanja lica i prilagođavanje senzora njegovim konturama, što u praksi daje mnogo realnije slike.   FinePix T200 raspolaže sa odličnim displejom dijagonale 2.7 inča preko koga se upravlja svim funkcijama i podešavanjima aparata, kojih ima na pretek. Inače, ovaj model je u stanju da snima i HD video, kao i da pravi odlične noćne fotografije. Sa računarima komunicira preko USB 2.0 veze, a poseduje i odličnu bateriju čija je autonomija fenomenalna (par dana sa aktivnim slikanjem). 

Kvalitet fotosa koji daje FinePix T200 je korektna – boje su verno reprodukovane, a detaljnost je na visokom nivou. Isto važi i za video zapis, kao i za slikanje u pokretu, koje je za većinu digitalaca u ovoj klasi gotovo neizvodljivo. Da stvar bude još lepša cena koja prati FinePix T200 je više nego ok, a na vama je ako vam se ovaj model sviđa samo da odaberete boju i krenete u fotografisanje. 

 

Cena (sa PDV-om): oko 16.000,00 dinara

Kontakt: PiN
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime