Kompanija Sony Ericsson je u saradnji sa mt:s-om pokrenula posebnu kampanju za sve ljubitelje fudbala, tokom trajanja Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

 

Svi novi mt:s postpejd korisnici koji se odluče za nove modele Sony Ericsson telefona X10 i Aino tokom trajanja Svetskog fudbalskog prvenstva dobijaju na poklon repliku fudbalske lopte Jabulani, zvanične lopte planetarnog šampionata u Južnoj Africi. Ponuda važi uz postpaid pakete Bel, Fresh i Mix sa ugovornom obavezom od 12 ili 24 meseca. Korisnici koji odaberu pakete  Freš 4000 sa ugovornom obavezom od 24 meseca, dobijaju Sony Ericsson Aino za 1 dinar, a X10 za 4.999 dinara. 

 

Sony Ericsson je zvanični mobilni telefon ovogodišnjeg Svetskog prvenstva u fudbalu, koje se održava u Južnoj Africi. Posredstvom korporacije Sony, kao Digital Life partnera FIFA-e. Sony Ericsson je preuzeo licencu za kategoriju mobilnih telefona i taj dogovor se odnosi na sve FIFA događaje do kraja 2010. godine, uključujući i Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010. Linija Digital Life uključuje mobilne telefone, kao i potrošačke elektronske uređaje, profesionalnu i radio-difuznu AV i ostalu opremu, personalne računare, filmove, muziku i igrice.