Sa preko 5 milijardi korisnika mobilne telefonije širom sveta, mobilni telefoni postali su sastavni deo svakodnevne komunikacije i kao takvi će ostati. Samo, da li ste znali da se korišćenjem “hands-free” uređaja izloženost zračenju mobilnih telefona smanjuje 800 puta, sa maksimalna 2 vata na 0,0025 vati uz Bluetooth “hands-free” uređaje, a uz korišćenje žičnih “hands-free” uređaja ovo zračenje je jednako nuli.

 

Upravo zbog toga Domino Magazin i Jabra vam poklanjaju sjajne proizvode ove kompanije.

 

1. Jabra Easy Call   

2. Jabra Chill Black

3. Jabra Chill Black


Nagrate su osvojili Miljan, Milutin i Sladja. Kontaktirećemo vas na mail oko preuzimanja.

55 KOMENTARI

 1. Odlicne slusalice. Extra dizajn i vrlo jednostavne za upotrebu! Imao sam prilike da ih isprobam! Mala mana je to sto su mozda malo skuplje za nase prilike, ali garant vrede svaki dinar. Bolje i platiti vise ali da to budu ljudske slusalice koje ce dugo trajati!

 2. Imao sam priliku da od drugara probam jednu od Jabra sluški pre par meseci i oduševio se!
  Kako koristim 2 telefona – privatni i službeni, uvek sam hteo da probam bluetooth slušalicu koja može da se kači na oba odjednom, što bi mi u vožnji baš značilo.

 3. Zato sto su kombinacija odlicnog dizajna, funkcionalnosti i kristalno cistog zvuka u handsfree komunikaciji. Cuvaju nam zdravlje, kao i nas same u saobracaju jer mozemo da vozimo bezbedno.

 4. Zašto? Zato što mogu da vozim i da pričam bezbedno. Zato što sa njima mogu da ispratim brzi život Beograda. Zato što zrače neuporedivo manje od telefona. Zato što su toliko kvalitetne da su stress-free. Zato što su izvanrednog dizajna. Zato što su user-friendly. Zato što su Jabra!

 5. Veoma su korisne u svakodnevom zivotu po meni, pored toga sto ne zrace, pruzaju kvalitetat zvuk, i pomazu mi u voznji automobila, tako sto su mi ruke slobodne i mogu normalno da upravljjam vozilom i posvetim se saobracaju.. Isto tako mislim da su one buducnost, i trebaju se koristiti jer su veoma prilagodljive.

 6. Vise mi se muz nece zaliti kako su mi i usi i sluslice mokre od znoja! I nece morati zbog toga svako malo da kupuje nove! A o prevenciji od upale uha da ne pricam! Bio bi to idealn poklon njemu za Novu Godinu!

 7. Ako mi ne date slušalice:
  1:Ja vas kunem
  2:Dobijate lošu karmu
  3:Zbog karme direktor daje otkaz
  4:Dolazi neki nezainteresovani dedica pred penzijom
  5:Svi ostali postajete depresivni
  6:Počinjete da zabušavate na poslu
  7:Niko ne kupuje ništa od smorenih prodavaca
  8:Opašće vam prodaja za rekordnih 90%
  9:Preduzeće se zatvara

  Pa sad vidite šta vam valja činiti! 😀

 8. Ja vas necu lagati kao ovi ostali.
  Kriza je…nema se para…tesko se nalaze poslovi…jednostavno slushalice trebaju,a nema se za njih.
  Ja sam po provesiji vozac sa jako malom platom sa kojom jedva prezivljavam…iskreno slusalice mi trebaju zbog voznje…
  Ne mogu da ih hvalim jer ne znam ni kakve su druge ,a ne te za koje 1x cujem.

  Ako dobijem …dobio sam,ako ne dobijem …nekako cu da skrpim za njih.

  poz

 9. Zelim te slusalice jos od kad sam dosao na ovaj svijet. Moja prava rijec nije bila ni “mama” ni “tata” kao obicna djeca, već JABRA. Roditelji su ostali u cudu jer nisu imali pojama sta ja to govorim, medjutim ja sam već dada naslutio da cu 25 godina poslije biti u mogućnosti da osvojim JABRA slušalice i da je to najbolja rjec koju sam mogao da izgovorim u tom trenutku. I eto to se isplatilo!!!!

  PS. I DALJE ŽELIM JABRA SLUŠALICE

 10. Jabra slušalice su moj izbor jer mi omogućuju da odlično čujem sagovornika i da sagovornik čuje mene a da me pri tom ne čuju i svi ostali u prečniku od 10 metara

 11. ZAsto ja nisam osovjio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Stavio sam komentar drugi po redu , a rekli ste prva tri ,,, BRAVO ZA VAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime