Koliko puta ste imali „bliski susret“ sa autom koji je izgledao kao da se kreće bez kontrole? Da li je u pitanju bio pijan vozač ili nešto drugo?  U velikom broju slučajeva, razlog za neobičnu putanju automobila je bio vozač koji je razgovarao telefonom, ne razmišljajući o ostalim učesnicima u saobraćaju, pa ni o sebi. Telefonski razgovor tokom vožnje, može skupo koštati – pri tome ne mislimo na kazne. A na raspolaganju nam je veliki broj kvalitetnih proizvoda koji omogućavaju bezbednu vožnju, a ne koštaju puno.

Danska kompanija Jabra odavno se specijalizovala u oblasti bluetooth uređaja za telefonsku komunikaciju, spikerfona, zvučnika i slušalica za slušanje muzike, i u poslednje vreme, slušalica sa specifičnim sportskim funkcijama. Zapravo, mnoge od tih funkcija kod određenih modela su sjedinjene.

Kako se približava leto i sezona godišnjih odmora, važnost upotrebe handsfree uređaja u saobraćaju dobija na značaju. Jabra nudi veliki izbor bluetooth slušalica i spikerfona.

Već osnovni model BT2046 omogućava pouzdanu upotrebu dva telefona, a cena mu je niža od 2.000 dinara. Jabra Mini po ceni od 3.500 dinara nudi odličan HD kvalitet zvuka, male dimenzije, glasovno navođenje prilikom uparivanja, obaveštenja o statusu baterije i konekcije , Power Nap sistem uštede baterije, bežični stream (GPS, muzika, podcast), do 9 sati razgovora itd.

Jabra Boost je odličan izbor za duža putovanja. Elegantna i kvalitetno izrađena, dostupna je u 3 boje (crna, bela i bela sa zlatnom ivicom), isporučuje se sa punjačem za auto, nudi sve kvalitete modela Mini, a trajanje baterije u standby režimu je čak do godinu dana. Ovaj model na akciji košta 5.500 dinara.

Jabra Stealth je model bluetooth slušalice više klase, veoma originalnog „izduženog“ dizajna. Kvalitet zvuka je izvanredan, isporučuje se takođe sa punjačem za auto. Akcijska cena ovog modela je 9.000 dinara.

A ako vam slušalica u uhu baš i ne prija, rešenje može biti bluetooth speakerphone.

Jabra Drive je ekonomičan i kvalitetan uređaj koji se lako postavlja na štitnik za sunce ispred vozača. Elegantan, jednostavan dizajn i odličan kvalitet zvuka, odlike su ovog proizvoda. I ovaj uređaj se može koristitii sa dva telefona, podržava bežični stream (GPS, muzika…). Vreme razgovora je do 20 sati, a standby režim do 30 dana. U kompletu je i punjač za auto. Akcijska cena je 5.200 dinara.

Uvoznik  gore navedenih Jabra proizvoda za Srbiju je firma Digital Brain Accessories, a akcijske cene su na sajtu: www.pametniuredjaji.rs

Požurite i opremite se pre polaska na more/  planinu.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime