Kompanija HONOR objavila je uzbudljive vesti koje se tiču korisnika HONOR Magic5 Lite modela koji žele da personalizaciju uređaja podignu na viši nivo. Uvođenjem ekskluzivnih besplatnih tema i Always-On Display funkcija, korisnici sada mogu da dizajniraju svoje pametne telefone i tako im daju svoj lični pečat.

Najnoviji član HONOR Magic serije, HONOR Magic5 Lite, već se istakao zahvaljujući bateriji kapaciteta od 5100mAh koja može da podrži do 3 dana umerene i do 2 dana intenzivne upotrebe (testirano od strane DXOMARK). Za današnje generacije koje su uvek u pokretu i koje zahtevaju kvalitetan uređaj po pristupačnoj ceni, HONOR Magic5 Lite je odličan izbor. Tanak dizajn, izuzetan ekran i velika baterija čine ovaj telefon odličnim uređajem za gledanje filmova, igranje igrica i povezanost sa porodicom i prijateljima.

Međutim, to nije sve. Kompanija HONOR je ponosna što svojim korisnicima može da ponudi ekskluzivne besplatne teme i Always-On Display funkcije. Ove karakteristike nude niz opcija koje odgovaraju svačijoj ličnosti i stilu. Teme koriste kreacije koje su se posebno istakle na međunarodnom takmičenju HONOR Talents o umetničkom dizajnu.

Korisnici mogu da izaberu temu koja najbolje opisuje njihovu individualnost, pa čak i da dodaju svoj lični pečat na lock scren-u uređaja. Sa ovim novim funkcijama, korisnici mogu da osete pravu vezu sa svojim uređajem i učine ga zaista ličnim.

„Mi razumemo da naši korisnici žele svoj uređaj da učine jedinstvenim i na taj način ispolje svoj lični stil”, izjavio je Bruce Huang, generalni menadžer za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju. „Zato smo veoma srećni što nudimo ove ekskluzivne besplatne teme, kao i Always-on Display funkcije. Želimo da naši korisnici osete pravu konekciju sa svojim uređajem, a ove funkcije pomažu da se to i postigne.”

Pored ovih funkcija, HONOR nudi i limitirane maske za pametne telefone. Ove maske su posebno dizajnirane da dopune nove teme i funkcije, čineći HONOR Magic5 Lite jedinstvenim. Svi koji, tokom promotivnog perioda, kupe svoj HONOR Magic5 Lite telefon kod partnera: Gigatron, Tehnomedija, Tehnomanija, CT Shop, i online preko platforme Shoppster.rs, dobijaju masku na poklon. Ne propustite priliku da personalizujete svoj uređaj i učinite ga posebnim i svojim.