Pametni satovi su riznica informacija zahvaljujući kojima ćemo unaprediti svoju rutinu vežbanja i pratiti svoje zdravlje, ali i idealan aksesoar. Omogućuju nam i da se javimo na bitne pozive, a nova Huawei Watch 3 serija sa instaliranom AppGallery prodavnicom donosi nam priliku da koristimo omiljene aplikacije, kao i da slušamo omiljenu plejlistu direktno sa svog sata.

Svakodnevna elegancija Watch 3 modela

Premium materijali od kojih je izrađen Huawei Watch 3, doprinose njegovom upečatljivom izgledu koji će se lako uklopiti – bilo uz odevnu kombinaciju za sastanak, bilo uz najudobniju odeću za fitness. Ekran Huawei Watch 3 modela veličine je 1,43 inča i odlikuje se kružnom završnom obradom koja satu daje profesionalan izgled. Zaobljeni AMOLED ekran donosi vam pregledne opcije kroz koje možete navigirati bilo prevlačenjem po ekranu, bilo putem rotirajuće krunice. Njenim okretanjem jednostavno ćete se kretati i kroz funkcije prikazane na displeju i lako pristupiti podacima o temperaturi kože, pulsu ili rezultatima svog treninga. Za vizuelno prilagođavanje sata svom stilu možete koristiti i neku od Watch Face pozadina. Možete birati neki od 1.000 dostupnih dizajna, a ukoliko želite možete napraviti i svoju unikatnu pozadinu sata.

Sinhronizujte svoju plejlistu

Muzika nam pomaže da vežbamo i zato je jedan od noviteta Huawei Watch 3 serije mogućnost reprodukcie muzike putem Huawei Music aplikacije. Dovoljno je da sat povežete sa svojim Huawei nalogom i sve numere će se automatski upload-ovati. Možete ih slušati pomoću FreeBuds 4i slušalica, ergonomski oblikovanih za dugo nošenje i kristalno jasan zvuk. Njih u okviru specijalne pre-order ponude, koja je aktuelna do 18. jula, dobijate na poklon uz Huawei Watch 3 ili Huawei Watch 3 Pro pametni sat.

My Huawei aplikacija – sve informacije na jednom mestu

Jedan od noviteta iz kompanije Huawei je i nedavno predstavljena My Huawei aplikacija koja na jednom mestu prikuplja informacije o vašim Huawei uređajima, omogućujući brz i lak pristup podacima. U odeljku početna strana pronalazite vesti o kompaniji, na forumu vas čekaju drugi ljubitelji brenda, dok zahvaljujći odeljku sa svim informacijama o uređaju možete pronaći podatke o dijagnostici, rezervnim delovima, pogodnostima i uslugama. Aplikacija ima i sekciju Ja u okviru koje se prikupljaju i čuvaju informacije korisnika i koja vam omogućava da proverite vaše poruke, zbirke, teme i sl.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime