Novi kralj je stigao! Huawei Pura 70 Ultra donosi najbolju kameru među pametnim telefonima na tržištu, a dokaz za to je rezultat od 163 poena, što je najviši doseg u istoriji renomiranog DXOMARK rangiranja. Namenjen pasioniranim ljubiteljima fotografije, Huawei Pura 70 Ultra je trenutno najnapredniji pametni telefon kada je kamera u pitanju.

DXOMARK, kao jedan od vodećih svetskih autoriteta za procenu kvaliteta fotografije, nakon sveobuhvatnog tehničko-laboratorijskog istraživanja, označio je Huawei Pura 70 Ultra kao pametni telefon sa najboljom kamerom. Zahvaljujući ukupnim performansama i karakteristikama fotografije, najnoviji flagsihp kompanije Huawei ostavio je za sobom sve najveće konkurente u industriji.

Revolucionarni napredak u oblasti mobilne fotografije

Huawei Pura 70 Ultra donosi nove, pionirske karakteristike na tržište pametnih telefona kada je kamera u pitanju. Zahvaljujući funkciji Ultra Speed Snapshot, koja omogućava fotografisanje objekata koji se kreću velikom brzinom – čak 300 km/h, korisnici sada mogu da zamrznu najdragocenije trenutke. DXOMARK je istakao autofokus kamere u svojoj recenziji, pohvalivši njegovu tačnost i veliku brzinu u svim testiranim uslovima, dodelivši kameri visoku ocenu 125. Ovo je omogućeno zahvaljujući Ultra Lighting glavnoj kameri i HUAWEI XD Motion Engine.

Prva Ultra Lighting Pop-Out kamera u industriji

Huawei Pura 70 Ultra predstavlja Ultra Lighting Pop-Out, strukturu kamere koja se uvlači i koja uspeva da smesti senzor veličine jednog inča i veliki otvor blende F1.6 unutar kućišta uređaja debljine 8.4 mm. Kroz napredni sistem rotacionog prenosa, kamera se automatski izvlači tokom snimanja i tako stvara više prostora u unutrašnjoj strukturi kamere, istovremeno postižući bolje performanse noćne scene i dinamičkog opsega. DXOMARK ističe da je dinamički raspon kamere vrlo širok, a kontrasti i boje izvanredni kada se fotografije gledaju na HDR ekranu.

Takođe, Huawei Pura 70 Ultra opremljena je novom Ultra Lighting Macro Telephoto kamerom. Sa najvećom periskopskom telefoto kamerom u industriji, otvora blende F2.1, obezbeđuje da fotografije snimljene u svetlije ili tamnije osvetljenim uslovima izgledaju dosledno jasne. Kamera takođe podržava klizeći zum, inovativni hardver koji stvara oštre fotografije, nezavino od toga da li su kreirane iz blizine ili iz daljine. DXOMARK je ocenio zum Ultra Lighting Macro Telephoto kamere impresivnom ocenom 164, posebno ističući prijatnu makro perspektivu i oštre slike.

Da biste pročitali više o DXOMARK recenziji Huawei Pura 70 Ultra, posetite sledeći link.

Posebne pogodnosti

Kompanija Huawei je pripremila i odlične pogodnosti za sve one koji žele ovaj ili neki drugi gedžet Pura 70 serije.

Pogodnost koju Huawei nudi pri svakoj rezervaciji uređaja Pura 70 serije do kraja maja jesu poklon slušalice Huawei FreeBuds Pro 3. Registrujte se na sledećem linku kako biste ostvarili pravo na poklon do kraja meseca. Uređaje Pura 70 serije zainteresovani mogu rezervisati kod operatora A1, Yettel ili MTS, kao i u slobodnoj prodaji, odnosno u Gigatronu, Tehnomaniji i Tehnomediji.