Home Pri ruci HONOR Magic4 serija dobitnik „Best of MWC” nagrade

HONOR Magic4 serija dobitnik „Best of MWC” nagrade

0
HONOR Magic4 serija dobitnik „Best of MWC” nagrade
HONOR-Magic4-series

Tokom nedavno završenog MWC 2022 sajma u Barseloni, HONOR je najavio svoj najnoviji flegšip, HONOR Magic4 seriju. HONOR je predstavio i brojne novitete – kao što su LTPO ekran sledeće generacije, tehnologija moćnog bežičnog punjenja od 100W, kao i performanse koje su vodeće u klasi zasnovane na mobilnoj platformi Snapdragon 8 Gen 1 – zadivljenim korisnicima i učesnicima na sajmu.

HONOR je dobio 29 nagrada koje su dodelili mediji, uključujući 20 za HONOR Magic4 seriju. Dodela „Best of MWC” nagrade Magic4 seriji pokazuje da su učesnici prepoznali novi flegšip kompanije HONOR kao ozbiljnog kandidata u premijum segmentu. Nagrade su takođe dobili i proizvodi koji su predstavljeni tokom MWC 2022 – pametni sat HONOR GS 3 i slušalice HONOR Earbuds 3.

Držeći se stava „umem i mogu“, HONOR svojom Magic4 serijom ima za cilj da unapredi korisničko iskustvo. Korisnici će moći da kreiraju visokokvalitetne fotografije dok snimaju video ili da unaprede postavke privatnosti dok razgovaraju pomoću tehnologije AI Privacy Call. HONOR Magic4 serija će biti dostupna na inostranim tržištima počevši od drugog kvartala 2022.

Neke od nagrada koje je HONOR osvojio mogu se pogledati na linku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here