Globalni tehnološki brend HONOR je svim korisnicima u Srbiji ponudio novi model pametnog telefona HONOR Magic4 Lite, koji je opremljen Google servisima (GMS). Podržan HONOR-ovim glavnim tehnološkim inovacijama, HONOR Magic4 Lite se može pohvaliti tehnologijom HONOR SuperCharge od 66W, tankim i uskim okvirima koji su vodeći u industriji, i jedan je od prvih pametnih telefona u industriji koji pokreće Snapdragon 695 5G mobilna platforma. HONOR Magic4 Lite je na tržištu Srbije dostupan kod mobilnih operatera MTS i Yettel, kao i u regularnoj prodaji kod partnera Gigatron, Tehnomanija, Tehnomedia i CT Shop po preporučenoj ceni od 39.999 rsd.

Dugotrajna baterija i HONOR SuperCharge od 66W

Opremljen baterijom od 4800mAh , HONOR Magic4 Lite korisnicima omogućava da provedu do 16,8 na društvenim mrežama ili 12,8 sati reprodukcije video materijala ili 25,6 sati za razgovor – i to sa jednim punjenjem, što je savršeno za one kojima je potrebna baterija koja dugo traje.

Donoseći moćne i inovativne tehnologije svim globalnim korisnicima pametnih telefona, HONOR Magic4 Lite podržava tehnologiju HONOR SuperCharge od 66W, koja može da napuni uređaj za 50% za samo 15 minuta i 81% za samo 30 minuta , osiguravajući da korisnici mogu brzo da uključe svoj uređaj i uživaju u beskrajnoj zabavi ma gde se nalazili.

Kompaktan dizajn sa super uskim okvirima

HONOR Magic4 Lite je dizajniran tako da ima kompaktnu strukturu, debljine samo 8,05mm i težine 189g , donoseći korisnicima tanak i lagan uređaj koji se lako drži i može da bez problema stane u džep ili manju torbu.

Podržan HONOR-ovim glavnim inovativnim tehničkim rešenjima, HONOR Magic4 Lite poseduje super uske okvire od 1,05 mm sa leve i desne strane, koji su 40% uži nego kod većine pametnih telefona u istoj kategoriji , što donosi odnos ekrana i kućišta od 94% .

HONOR FullView Display od 6,81 inča

Sa HONOR FullView ekranom od 6,81 inča , od 2388×1080 piksela i 16,7 miliona boja, HONOR Magic4 Lite obezbeđuje izvanredno iskustvo gledanja, a korisnici zahvaljujući ovim performansama dobijaju idealan uređaj za gledanje filmova, pregledavanje fotografija ili igranje igrica sa prijateljima.

Obezbeđujući unapređene performanse koje doprinose lakšem surfovanju Internetom, kao i igranju igrica, HONOR Magic4 Lite 5G ima brzinu osvežavanja ekrana od 120Hz , omogućavajući korisnicima neverovatno iskustvo.

Izuzetne foto i video mogućnosti

Po uzoru na flegšip HONOR Magic seriju, HONOR Magic4 Lite ima jedinstveni simetrični dizajn kamere, što doprinosi osećaju ravnoteže i harmonije. HONOR Magic4 Lite 5G ima robusnu trostruku kameru od 48 megapiksela, koja sadrži 2M senzorsku bokeh kameru i 2M senzorsku makro kameru, kao i LED blic koji korisnicima omogućava snimanje zadivljujućih slika.

HONOR Magic4 Lite podržava video snimanje od 1080P, sa rezolucijom od 1920×1080 piksela. HONOR Magic4 Lite takođe poseduje i Dual View Recording opciju, što korisnicima omogućava da istovremeno snimaju dve različite perspektive koristeći i prednju i zadnju glavnu kameru. Idealan za ambiciozne kreatore sadržaja, Micro Movie Mode nudi jednostavno i besprekorno rešenje za uređivanje, omogućavajući korisnicima da automatski spoje svoje video snimke bez muke sa aplikacijama koje inače koriste.

Qualcomm® Snapdragon 695 5G mobilna platforma

HONOR Magic4 Lite 5G je jedan od prvih pametnih telefona u industriji koji pokreće Snapdragon 695 5G mobilna platforma. Unapređeni procesor od 6nm podržan je grafičkim procesorom Qualcomm® Adreno™ i centralnim procesorom Qualcomm® Kryo™ 660 CPU, što će korisnicima obezbediti veću produktivnost.

Opremljen sa HONOR RAM Turbo (8GB+2GB) , HONOR tehnologijom koja premešta deo flash memorije u RAM, što znači da se 8GB RAM-a može povećati na 10GB RAM-a. Ova tehnologija proširuje RAM memoriju kompresijom pozadinskih aplikacija i sprečava da se pozadinski procesi stopiraju kada korisnici promene aplikaciju, što im obezbeđuje da prihvate video poziv ili da napišu poruku, dok aplikacije i dalje rade u pozadini.

Cene i dostupnost

Dizajniran za one korisnike koji cene stil, HONOR Magic4 Lite je u Srbiji dostupan u tri boje: Titanium Silver, Midnight Black i Ocean Blue. HONOR Magic4 Lite je na tržištu Srbije dostupan kod mobilnih operatera MTS i Yettel, kao i u regularnoj prodaji kod partnera Gigatron, Tehnomanija, Tehnomedia i CT Shop po preporučenoj ceni od 39.999 rsd.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime