Iskoristi specijalne popuste na HONOR pametne telefone u periodu od 06.02. do 14.02. i obraduj svoju voljenu osobu

Za one koji se vole, svaki dan je Dan zaljubljenih. Pa kako onda taj zvanični dan ljubavi učiniti različitim od ostalih dana? Dan zaljubljenih je idealna prilika da se pokaže koliko nam je stalo do nekoga, a HONOR ove godine ima rešenje za sve one neodlučne.

Za sve vas koji želite da iznenadite svoju voljenu osobu za Dan zaljubljenih, a još uvek niste izabrali savršen poklon, kompanija HONOR ima specijalne popuste na pametne telefone koje možete iskoristiti kod partnera Tehnomanija, Gigatron, Tehnomedia, CT Shop i Metalac.

HONOR X8

HONOR X8 pametni telefon dizajniran je sa ultra tankim i laganim kućištem, debljine samo 7,45m i težine samo 177g – neverovatno tanak, elegantan i moderan. Ovaj telefon odlikuje dizajn ravnih ivica i elegantni zaobljeni uglovi na sve četiri strane, tako da može bez napora da se smesti u male tašne i džepove. HONOR X8 ima super uske okvire koji pružaju impresivnih 93,6% odnosa ekrana i kućišta, što je najveći mogući odnos između pametnih telefona u istoj kategoriji, obezbeđujući zaista impresivno iskustvo vizuelne zabave.

HONOR X8 pametni telefon dostupan je korisnicima po ceni od 26.999 dinara.

HONOR 70 5G

Pametni telefon HONOR 70 5G poseduje prvi u industriji Solo Cut Mode – režim koji je pogodan za kreiranje video sadržaja i pruža neverovatne videografske mogućnosti. Solo Cut Mode režim nudi revolucionarno rešenje koje korisnicima omogućava da iz grupe ljudi izdvoje jednu osobu, a sve to je moguće je zahvaljujući tehnologiji Person Autofocus Tracking. Uz karakteristiku Dual Video Streaming, na ekranu se istovremeno može prikazati više video snimaka, uključujući i video na kom je u fokusu samo jedna osoba, pored glavnog video snimka na kom se nalazi grupa ljudi. HONOR 70 5G može se pohvaliti i glavnom dvostrukom kamerom opremljenom senzorom IMX800 Super Sensing od 54MP koji je prvi te vrste u industriji i koji omogućava korisnicima da zabeleže dovoljno jasne i svetle fotografije. Pored sjajnih funkcija, ovaj telefon odlikuje i dizajn inspirisan dijamantima, što ga čini pravim modnim dodatkom..

HONOR 70 5G pametni telefon dostupan je korisnicima po ceni od 59.999 dinara.