Zaboravite na „cottagecore“, „commutercore“ i „gorpcore“; nova modna estetika sa neočekivanom muzom u fokusu stiže na scenu: HMD Pulse Pro pametni telefon.

Kako bi obeležili početak prodaje HMD Pulse Pro pametnog telefona, evropski inovator u oblasti mobilnih uređaja, kompanija Human Mobile Devices (HMD), i dizajnerka Sinead Gorey, udružili su se kako bi kreirali ‘The Phonecore’ kolekciju, koja uključuje ‘Screen shades’ – naočare za sunce, sa vertikalnim okvirom i staklom koje ima oblik mobilnog telefona.

The Phonecore kolekcija predstavlja limitirano izdanje novih modnih dizajna Sinead Gorey inspirisanih – i integrisanih sa – jednim od prvih originalnih pametnih telefona kompanije HMD, HMD Pulse Pro, i njegovom Glacier Green bojom. Kolekcija ima za cilj da na jedinstven način prati, ističe i bude aksesoar za ovaj pametni telefon.

Lars Silberbauer, direktor marketinga u kompaniji HMD je rekao: „Sa velikim uzbuđenjem predstavljamo naš HMD Pulse Pro uređaj, i ovu jedinstvenu Phonecore kolekciju koju je dizajnirala Sinead Gorey. Kolekcija na savršen način izražava ono što HMD Pulse Pro i kompanija HMD predstavljaju. Ljudi više ne žele da njihovi pametni telefoni budu samo najmoderniji komadi tehnologije, već i modni detalji – a HMD Pulse Pro je upravo to. Pored kamere rezolucije 50MP, funkcije za aktiviranje selfi režima uz pomoć pokreta ruku i najnovije tehnologije koja se nalazi unutar telefona, uređaj oživljava normcore estetiku koja ga čini odličnim aksesoarom za svaki stil oblačenja. Uređaj takođe predstavlja pristupačan luksuz, jer smatramo da kvalitet treba da bude dostupan svima.”

Komentarišući predstavljanje The Phonecore kolekcije, Sinead Gorey, modna dizajnerka, je izjavila: „Uz HMD Pulse Pro telefon koji je bio inspiracija za moje dizajne, naša Phonecore kolekcija savršeno demonstrira spajanje tehnologije i mode. Svaki aksesoar odiše svemirskim stilom koji je 70-ih godina bio futuristički, sa referencama na art deko i modernom tehnologijom u svojoj srži. Jasno mi je da će spajanje mode i tehnologije samo nastaviti da vodi ka više inovacija u industriji, pri čemu će nosivi aksesoari biti u prvom planu.”

HMD x Sinead Gorey ‘Phonecore’ kolekcija obuhvata:

• Phonecore ‘Screen shades’: predimenzionirane naočare za sunce sa izduženim vertikalnim ramovima koji imaju oblik pametnog telefona, sa crnim staklima koja imitiraju ekran uređaja. Nošenje dve siluete pametnih telefona preko očiju je pravi doživljaj.

• Phonecore ‘Mobilni ranac’: 3D štampani ranac manjih dimenzija dizajniran tako da u njega može da stane samo pametni telefon. Poluprovidni ranac za pametni telefon nadovezuje se na sve popularniji trend minijaturnih torbi, ali stavlja pametni telefon u prvi plan. Ranac je takođe dizajniran tako da HMD Pulse Pro uređaj stoji uspravno u njemu, omogućavajući vlasnicima da brzo naprave selfi bez korišćenja ruku dok su u pokretu.

• Phonecore kaiš: Moderan kaiš koji u prvi plan stavlja pametni telefon. Kaiš u stilu pojasa za alat sadrži džep za telefon, čineći ga savršenim korisnim dodatkom nečijem stajlingu.

Aksesoari HMD x Sinead Gorey ‘Phonecore’ kolekcije mogu se kombinovati sa različitom odećom i drugim modnim ‘core’ elementima, ali blokiranje boja (colour-blocking) aksesoara se naročito dobro uklapa u normcore 2.0 estetiku i monohromatske stajlinge.

HMD x Sinead Gorey ‘Phonecore’ kolekcija će biti dostupna širom sveta sa ograničenim brojem aksesoara dostupnih za javnost. Za sve informacije posetite HMD.com.

O HMD Pulse Pro telefonu: Podignite vaše selfi fotografije na viši nivo

Pulse Pro telefon je novi najbolji prijatelj svih zaljubljenika u selfi fotografije. Sa selfi kamerom rezolucije 50MP, vaši savršeni snimci će svima skretati pažnju ovoga leta. Dajte svom telefonu znak sa dva prsta kako biste pokrenuli potpuno novu Selfie Gesture Navigation funkciju, beležeći trenutke vredne pamćenja samo jednim pokretom ruke, ili napravite oblik srca uz pomoć prstiju, podignite palčeve gore ili napravite oblik srca uz pomoć obe ruke – savršeno za grupne selfije. Takođe, možete reći zbogom mutnim noćnim selfijima zahvaljujući AI Super Portrait režimu, koji omogućava da čak i najtamniji selfi bude kristalno jasan. Beleženje uspomena u visokoj rezoluciji sada je lakše nego ikada pre, a uz HMD Pulse Pro pravićete fotografije baš kao profesionalni fotograf i to bez ikakve obuke.

HMD Pulse Pro je telefon koji nikada neće izaći iz mode, i dostupan je u tri prelepe nijanse: Glacier Green, Twilight Purple i Black Ocean.

Upravljajte vremenom koje provodite pred ekranom odgovorno, zabeležite bitne trenutke, ali vodite računa i o tome da uživate u samom trenutku. Saznajte više o našim savetima za digitalni detoks ovde.