Blackberry samo što je stigao u Srbiju, a već svi gradski šminkeri vežbaju palčeve na novim trendi spravicama. Pošto ste skapirali kako rade poruke, Facebook i instant poruke, vreme je da pređete na nešto ozbiljnije. Recimo, špijuniranje omiljenih zvezda.

Urban Tours je nova aplikacija za Blackberry i za sada radi samo u Londonu ali uskoro će biti podataka i za druge velike gradove, dakle i Beograd. Program ima podatke prikupljene sa Blackberry uređaja poznatih ličnosti i otkriva vam gde oni idu na ručak, gde kupuju poklone za prijatelje ili u kojoj teretani vežbaju. Naravno, ovi podaci su integrisani sa GPS navigacijama u uređaju pa je dovoljno da ukucate nešto kao: vodi me na ručak sa Borisom Tadićem i vaš omiljeni drug će vam pokazati put do restorana Zaplet.

Uskoro će pored Londona biti pokriveni i drugi gradovi a u vodiču se nalaze kul mesta za klopu i piće, klubove, smeštaj, sa sve podacima o tome ko ih od pozntih posećuje… Dovoljno je da instalirate aplikaciju sa vašeg Blackberry uređaja sa adrese www.urban-tours.com.

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime