Svi vi koji želite da svoje telo održite u top kondiciji znate koliko truda je potrebno za svakodnevno vežbanje. Ako uz to imate i muke sa gojaznošću, problemima nikada kraja. Em što ste morali stalno da idete kod nutricioniste i da primenjujete razne provereno-neproverene dijete, em niko vam nije garantovao da ćete u tome uspeti, odnosno izdržati do kraja. Upravo za te situacije stručnjaci iz Garmina kreirali su nekoliko proizvoda koji mogu da vam pomognu da budete uvek u top formi, ali i da tačno znate koliko kalorija ste potrošili i kako napredujete sa skidanjem kilaže. Predstavljamo vam Forerunner 210 i Edge 500: sjajne gedžete za prženje kalorija.

Forerunner 210

Forerunner 210 svojim izgledom podseća na moderan sat, zapravo on i jeste sat samo sa mnogo, mnogo više implementiranih funkcija od običnog pokazivanja tačnog vremena. Njegova moć krije se u GPS prijemniku zahvaljujući kojem dobijate podatke o pređenoj trasi, brzini i naporu vežbanja. U osnovi Forerunner 210 predstavlja savršenog trenera, koji će vam u svakom trenutku pružiti informacije o pređenoj kilometraži i izgubljenim kalorijama. Sa njim bez ikakvih problema možete definisati intervale treninga, kao i odrediti njihov tempo, a u slučaju da preterate tu je alarm da vas upozori. Pored sata u paketu ćete naći i precizan pulsmetar, koji se nosi oko grudi.

Edge 500

Dok  je Forerunner 210 više namenjen osobama koje trče ili se bave džogingom, Edge 500 više cilja na bicilste, zapravo on je specijalno i dizajniran za njih. Teži svega 60-tak grama i lako se montira na sve vrste bicikala. Meri daljinu pređenog puta, lokaciju, visinske profile i temperaturu zahvaljujući svom visoko osetljivom GPS prijemniku. Prikupljene podatke tokom vožnje čuva u svojoj internj memoriji, odakle ih po potrebi uvek možete uzeti. Vodootporan je po IPX7 standardu i dolazi sa baterijom koja obezbeđuje autonomiju od 18 časova. U zavisnoti od potreba korisnika može biti uparen sa Garmin trakom za merenje otkucaja srca, a sve u želji da se dođe do što preciznijih podataka o izgubljenim kalorijama.

…ali to nije sve

Kada ste završli sa treninzima svoj Forerunner 210 sat ili Edge 500 povežite sa Garmin Connect Web stranicom i svoje rezultate podelite sa ostalim vlasnicima ovih gežeta.

Cena (sa PDV-om):

Forerunner 210 – 29.854,00 dinara
Edge 500 – 33.748,00 din

Kontakt: Info Team

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime