Ako tražite savršenog saputnika na svom fitnes putovanju, možete da obustavite potragu. Novi pametni sat kompanije Samsung Galaxy Fit3, pružiće vam podršku i motivisati na tom putu ka zdravijem i boljem životu. On će biti verni prijatelj i uz vas na svakom koraku.

Više od običnog sata, Galaxy Fit3 predstavlja spoj elegantnog dizajna i visokih performansi, omogućavajući vam da dostignete svoje fitnes ciljeve sa stilom. Sa naprednim funkcijama praćenja zdravlja i izdržljivosti, Galaxy Fit3 postaje nezamenjiv alat za sve one koji teže aktivnom i zdravom načinu života.

Izdržljivo kućište od aluminija i veći, moderniji ekran od 1,6 inča, pružaju vam širi pregled podataka za 45%, omogućavajući detaljan uvid u sve aktivnosti. Osim toga, ovaj fitnes tracker je lagan, tanak i udoban za nošenje tokom celog dana, što ga čini savršenim saveznikom za neprekidnu upotrebu.

Galaxy Fit3 se lako uklapa u svaki stil života, sa baterijom koja traje do 13 dana i više od 100 ponuđenih tema za personalizaciju izgleda ekrana, kao i mogućnošću dodavanja sopstvenih fotografija kao pozadine. Svoj Galaxy Fit3 možete lako da prilagodite svojoj modnoj i dnevnoj rutini jednim klikom na dugme za brzu zamenu kaiša.

Osim što pomaže u praćenju vaših dnevnih aktivnosti, Galaxy Fit3 nudi i napredne funkcije za praćenje zdravlja i sna. Fit3 možete sasvim udobrno da nosite tokom noći, i on će pratiti vaš obrazac sna, detektovati eventualno hrkanje i meriti nivo kiseonika u krvi, pružajući vam neophodne podatke o vašem spavanju i pomažući vam da unapredite svoje navike.

Tokom dana, Fit3 može da prati više od 100 različitih vrsta vežbi, omogućavajući vam da ostanete motivisani u ostvarivanju svojih fitnes ciljeva. Sa 5ATM rejtingom i IP68 certifikatom za otpornost na vodu i prašinu, možete sigurno da se bavite aktivnostima na otvorenom.

Galaxy Fit3 takođe nudi dodatnu sigurnost sa novim funkcijama kao što su detekcija pada i hitni SOS pozivi. U slučaju neočekivanog pada, uz pomoć Fit3 sata možete brzo da pozovete pomoć, dok SOS signal možete da pošaljete sa pet pritisaka dugmeta za slučaj hitne situacije.

Povezanost sa Samsung Galaxy ekosistemom dodatno unapređuje vaše iskustvo. Galaxy Fit3 možete da koristite kao kontrolu direktno na ručnom zglobu, kao i za upravljanje medijima na vašem povezanom uređaju. Automatsko sinhronizovanje režima između Fit3 i vašeg pametnog telefona omogućava vam neprekidno iskustvo, dok funkcija “Find My Phone” olakšava pronalaženje izgubljenog telefona ili Fit3 uređaja.

Galaxy Fit 3 nije samo pametan sat – to je vaš partner u unapređenju zdravlja i fitnesa. U moru opcija koje danas postoje, Galaxy Fit 3 se ističe kao pouzdan, funkcionalan i elegantan izbor za sve one koji žele da žive aktivno i zdravo.

Ako želite dodatno da istražite mogućnosti ovog pematnog sata, detalje potražite na linku https://www.samsung.com/rs/watches/galaxy-fit/galaxy-fit3-pink-gold-bt-sm-r390nidaeuc/