Kingston je na domaćem tržištu trenutno najtraženiji brend bilo da govorimo o memorijskim modulima ili fleš drajvovima. Glavni razlog za ovako visok plasman svakako leži u veoma bogatoj lepezi proizvoda koja se svakodnevno obogaćuje novim modelima. Ako bacimo pogled na njihovu trenutnu ponudu fleš drajvova videćemo rapidan pomak napred u pogledu dizajna i to kod svih familija, čak i onih baznih. Jesmo li mi to upravo rekli da i jeftini flešići mogu da  izgledaju lepo, ako se pametno upakuju? O da, jesmo, a jedan takav dolazi upravo iz Kingston laboratorije i nosi oznaku DataTraveler G3.

Na prvi pogled DTG3 svojim izgledom dosta podseća na neke starije Kingstonove modele iz osnovnih serija, međutim od njih je nešto manji, lakši i poprilično brži. Jednostavan dizajn se podrazumeva za ovaj brend, a kvalitet izrade je podignut na najviši mogući nivo. Sam fleš nije baziran na principu izvlačenja USB nastvka, već isti skriva mali poklopac, koji se za razliku od sličnih rešenja lepo fiksira za nastavak, pa tokom trčanja, jurnjave po gradu i letenja od sastanka do sastanka nema te razloga za brigu, on je uvek tu sa vama, spreman da vaše podatke maksimalno zaštiti i prenese sa jedne na drugu lokaciju.

 

Proizvodi se u kapacitetima od 2 do 32GB, a cenovno je veoma lepo pozicioniran, tako sa smo potpuno sigurni da će imati dobru prođu na domaćem tržištu. Idealan je kako za poslovne korisnike, tako i studente i srednjoškolce.

ALTI – www.alti.rs

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime