realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, sa ponosom je predstavio dugo očekivanu realme GT 6 seriju, koja uključuje realme GT 6 i realme GT 6T. Ovaj hrabri povratak na tržište visoke klase prikazuje posvećenost kompanije inovacijama i redefinisanju očekivanja za premijum pametne telefone. GT serija “Flagship Killer” se vraća sa novom ambicijom, stavom i samopouzdanjem, da ostavi trag na tržištu.

Najsvetliji ekran na svetu do sada, ispod 1000€
realme GT 6 serija podiže standarde za ekrane pametnih telefona sa najsvetlijim ekranom na svetu, revolucionarnim 6000nit Ultra Bright ekranom napravljenim zahvaljujući superiornim luminiscentnim materijalima. Ova izuzetna osvetljenost osigurava kristalno jasne vizuale čak i na direktnom sunčevom svetlu, poboljšavajući vidljivost na otvorenom i iskustvo igranja. HDR i Pro-XDR tehnologije dodatno poboljšavaju vizuale, pružajući širi spektar boja i nivoa osvetljenosti za sveobuhvatnije iskustvo, posebno za gejmere koji traže realistične slike. Sa 10.240 preciznih nivoa osvetljenosti i adaptivnom osvetljenošću, ekran se neprimetno prilagođava bilo kojem uslovu osvetljenja.

Maksimizirajući vizuelnu fluidnost i energetsku efikasnost, realme GT 6 serija koristi 8T LTPO tehnologiju koja inteligentno prilagođava stopu osvežavanja i uštedu energije do 20%, efikasno produžavajući trajanje baterije na 5800mAh (5500mAh osnovna + 300mAh ušteda energije). realme daje prioritet zdravlju očiju korisnika sa 2160Hz PWM tehnologijom prigušivanja i AI sistemom zaštite očiju koji prilagođava postavke ekrana za optimalan komfor, uključujući posvećen režim spavanja za noćnu upotrebu. Štaviše, napredno Corning GGV2 staklo se koristi na GT 6 seriji za poboljšanje otpornosti na padove i ogrebotine.

Dva “Flagship Killer-a” sa Snapdragon čipsetima predvode performanse pametnih telefona

realme GT 6 serija podiže standarde performansi pametnih telefona sa dva uređaja koja su „flagship killer-i“, opremljena snažnim Snapdragon čipsetima. Predvodi realme GT 6, koji pokreće najnoviji Qualcommov Snapdragon 8s Gen 3 čipset sa preko 1.650.000 bodova na benchmark testovima, pružajući munjevito brzi odziv, glatko multitasking iskustvo i neuporedive gejming performanse. Istovremeno, realme GT 6T redefiniše performanse srednje klase sa Snapdragon 7+ Gen 3 čipsetom, donoseći mogućnosti nivoa flagshipa po pristupačnijoj ceni.

realme GT 6 serija takođe ima Geek Power Tuning za personalizovanu optimizaciju performansi i čipset posvećen enkripciji privatnosti radi poboljšane sigurnosti podataka. Sa ovim čipsetima u svojoj srži, realme GT 6 serija postavlja novi standard performansi, nudeći korisnicima izuzetno i sigurno iskustvo pametnog telefona.

Najbolje noćne fotografije do sada sa Sony LYT-808 senzorom i velikim 1/1.4″ senzorom

Kao „flagship killer“ u svojoj klasi, realme GT 6 ima 50MP Super OIS glavnu kameru sa naprednim sistemom noćnog snimanja koji pokreće Sony LYT-808 senzor. Ova revolucionarna kamera je dizajnirana da hvata zadivljujuću jasnoću u svakom detalju, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Opremljena omni-direkcionalnim fokusiranjem svih piksela, DOL-HDR, LBMF i Dual Native ISO tehnologijama, osigurava izuzetno dinamički opseg, kvalitet slike i performanse u uslovima slabog osvetljenja. Korisnici takođe mogu uživati u 4K visokom dinamičkom opsegu Dolby Vision video snimanja i reprodukcije za istinsko filmsko iskustvo, kako sa glavnom kamerom tako i sa telefoto kamerom.

Vodeća 50MP telefoto kamera je veoma korisna kada korisnici fotografišu ulice ili portrete, nudeći visoku rezoluciju i jasnoću zajedno sa 2X i 4X zumiranjem. Pored toga, realme GT 6 serija snima fotografije sa izuzetnom jasnoćom i sa prednjom i sa zadnjom kamerom. Ima prednju kameru od 32MP, idealnu za snimanje detaljnih selfija i kristalno jasnih video poziva. Korisnici mogu dodatno poboljšati svoje fotografije sa funkcijama kao što su portret mod, HDR i AI Beautification.

120W punjenje i velika baterija od 5500mAh, 26 minuta punjenja za 2 dana korišćenja

Pored svoje vrhunske industrijske tehnologije ekrana i čipseta, realme GT 6 serija takođe nudi robusnu dual-cell baterijsku arhitekturu od 5500mAh. Ovaj inovativni dizajn kombinuje dve ćelije od po 2750mAh u seriji, pružajući ukupni kapacitet od 5500mAh, što osigurava produženo korišćenje bez čestih punjenja. Dual-cell baterijska arhitektura ne samo da udvostručuje efikasnost punjenja, već podržava i 120W SUPERVOOC tehnologiju. Sa ovom mogućnošću, korisnici mogu napuniti do 50% baterije za samo 10 minuta i postići potpuno punjenje za 26 minuta, pružajući dovoljno energije za dva dana korišćenja.
Štaviše, Battery Sense Voltmeter Technology precizno prati nivoe napona, optimizujući strategije punjenja i dodatno smanjujući ukupno vreme punjenja. Sa 1600 ciklusa trajanja baterije i zadržavanjem kapaciteta od 80%, realme GT 6 serija garantuje pouzdane i dugotrajne performanse, čineći je idealnim izborom za tehnološke entuzijaste i profesionalce.

Dodatno, realme GT 6 serija uključuje napredni Iceberg Vapor Cooling System sa ogromnom komorom za isparavanje koja prelazi 10.000 kvadratnih milimetara. Ovaj dizajn osigurava efikasno odvođenje toplote i trajne performanse, čak i tokom intenzivnih zadataka i produžene upotrebe.

Prvi AI noćni režim u industriji, najbolji saputnik za žurke

Pored globalnog debija realme GT 6 serije, realme ponosno najavljuje osnivanje NEXT AI Lab-a. Ova inicijativa demonstrira posvećenost kompanije da učini AI tehnologiju dostupnom i osnažujućom za mlade korisnike širom sveta. Fokusirajući se na AI obradu slika, efikasnost i personalizaciju, laboratorija ima za cilj da proširi AI primenu, te da koristi mladim korisnicima globalno.

realme GT 6 uvodi prvi AI noćni režim u industriji, čineći ga najboljim saputnikom za snimanje videa u izuzetno slabom osvetljenju, čak i u barovima ili klubovima. Koristeći napredne AI algoritme i visokoperformantne čipsete, ova funkcija osigurava da mladi mogu jasno i živopisno zabeležiti svoje najbolje trenutke.

Dodatno, realme GT 6 sadrži AI Smart Loop, koji prepoznaje sadržaj ekrana i predviđa nameru korisnika kako bi napravio precizne preporuke. U kombinaciji sa One Touch Delivery, omogućava direktan pristup jednim klikom često korišćenim funkcijama, značajno poboljšavajući efikasnost i udobnost korisnika.

Štaviše, NEXT AI Lab pokreće AI+UI Popularizer – plan za poboljšanje korisničkog iskustva kroz saradnje sa liderima u industriji kao što su Qualcomm, Google i Microsoft. realme poziva druge partnere da se pridruže ovom pokretu kako bi popularizovali AI, sa ciljem da pruže izvanredna iskustva za najmanje 100 miliona korisnika u naredne tri godine.

Cena i dostupnost
Svi kupci tokom juna mogu dobiti svoj realme GT6 po specijalnoj ceni od 94999 RSD sa poklon slušalicama Buds Air 6 i punjačem od 120W kod zvaničnih prodajnih partnera. realme je posvećen pružanju izuzetne vrednosti za uloženi novac, čineći performanse na nivou flagship modela dostupnim širokom spektru potrošača globalno.