Popularnost fitnes gedžeta raste iz dana u dan prvenstveno iz razloga što sve veći broj korisnika teži ka zdravijem načinu života. Za čitaoce koji nisu toliko upućeni fitnes gedžeti su napravice u vidu narukvica, bedževa ili sata koje svom vlasniku daju detaljan uvid u njegove dnevne i noćne aktivnosti, ali i pružaju mogućnost da se uz virtuelnog stimulacionog trenera dođe do željene linije i zdravih navika.

Fitbit je jedan od najvećih proizvođača ovakvih uređaja na svetu i ime iza koga stoje apsolutno najbolje inovacije u ovoj oblasti. Ekipa Domino magazin Web portala je do sada imala priliku da se druži sa velikim brojem rešenja pomenutog proizvođača, međutim fitnes narukvica koju Vam danas predstavljamo ide korak dalje u odnosu na sve viđeno. Predstavljamo Vam Charge HR narukvicu zahvaljujući kojoj brzo i lako možete da zakoračite u zdraviji način života, oslobodite se stresa i krenete aktivno da živite.

Kao što možete videti sa fotografije Charge HR je gedžet izveden u vidu narukvice opremljene displejom u cilju što lakše i jednostavnije interakcije sa korisnikom. Dostupan je u više različitih boja (crna, ljubičasta, plava i narandžasta) i što je još važnije krcat je brojnim naprednim funkcijama. Osnovu Charge HR narukvice čini skup senzora za praćenje dnevnih i noćnih aktivnosti korisnika, ali i snezor koji meri otkucaje srca (puls) po čemu se ovaj proizvod i razlikuje od sličnih rešenja na tržištu. Preciznost je očekivano na najvišem mogućem nivou jer su odabrani senzori vrhunskog kvaliteta i posebno su optimizovani za ovaj Fitbit proizvod. I kompletna elektronika je za svaku pohvalu što jasno govori o koliko kvalitetnom proizvodu je reč.

Od dnevnih aktivnosti Charge HR narukvica prati kretanje vlasnika (korisnika), iskoračane korake i stepenike, pređenu distancu i potrošene kalorije, ali i brojne druge aktivnosti o kojima više možete saznati na oficijalnoj stranici proizvoda. Kod praćenja noćnih aktivnosti posebno se izdvajaju funkcije praćenja dubine i kvaliteta sna koji je u najvećoj meri zaslužan za dobro zdravstveno stanje organizma. U zavisnosti od potreba Charge HR narukvica se lako može pretvoriti u personalog trenera koji Vam može sugerisati kako da vežbate i da se hranite, odnosno kako da uravnotežite tj. izbalansirate vaš život između zdravog i nezdravog. Bitna informacija za sve sportiste i rekreativce je da ukoliko žele detaljan uvid u potrošnju i unos kalorija nakon svakog obroka treba da unesu to što su pojeli preko aplikacije u gramima kako bi znali koliko su kalorija uneli, a koliko je potrošeno.

Kao i većina sličnih rešenja na tržištu tako se i Fitbit Charge HR sa iOS i Android uređajima sinhronizuje bežično (Bluetooth vezom) i u kombinaciji sa odlično odrađenom Fitbit-ovom fitnes aplikacijom omogućava jednostavan pregled svih fizičkih aktivnosti. Kako se brzo i lako sinhronizuje sa iOS i Android uređajima, tako i komunicira sa njima. Na primer kada telefon koji je povezan sa Charge HR narukvicom zazvoni na displeju iste je moguće videti identifikaciju onoga ko zove. Takođe, korisniku javlja i informacije o prispelim SMS porukama, kao i o elektornskoj pošti.

Sjajna stvar kod Charge HR narukvice je što ista poseduje bateriju odlične radne autonomije. Sa jednim njenim punjenjem moguće je obezbediti i preko 5 dana aktivnog korišćenja, s tim da treba imati u vidu da je punjenje baterije veoma brzo – za svega par sati ista je kompletno puna. Narukvica je otporna na većinu spoljnih uticaja, a delimično je i vodootporna što joj je još jedno veliko plus. U poređenju sa sličnim rešenjima i cenovno je sasvim korektno pozicioniran zbog čega će bez većih problema naći put do velikog broja korisnika.

Cena (sa PDV-om): 19.900,00 dinara
Kontakt: WinWin

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime