Fitnes narukvice su u poslednjih par godina apsolutni hit u svetu, još ako su fensi i prijatne za nošenje onda su i neizostavni deo “garderobe” i jačeg i lepšeg pola. Kompanija Fitbit najveći je proizvođač različitih vrsta fitnes gedžeta, među kojima se posebno izdvajaju fitnes narukvice različitih profila. Mi smo do sada u više navrata imali priliku da Vam predstavimo rešenja ovog proizvođača, a sada je do nas stigla ultimativna i veoma privlačna narukvica – Alta. Reč je o posebno koncipiranoj fitnes narukvici koja prati kako dnevne, tako i noćne aktivnosti korisnika i koja je za razliku od sličnih modela na tržištu maksimalno otporna na većinu spoljnih uticaja, uključujući i vodu. Iznad svega ova fitnes narukvica je odličan izbor ukoliko želite da krenete putem zdravijeg načina života i za sobom ostavite neke loše navike. Šta od nje možete da očekujete?

Alta spada među najlakše fitnes narukvice na tržištu i što je mnogo važnije veoma je prijatna za nošenje zato što je napravljena od posebne vrste gume koja ne stvara iritacije na koži. Njeno srce čini 3-axis akcelerometar smešten u malo kućište sa displejom na sebi. Ovaj senzor prati sve Vaše aktivnosti tokom 24 sata – i danju i noću pružajući Vam detaljan uvid u to kako funkcionišete i koliko zaista vodite računa o Vašem organizmu. Alta tačno zna koliko ste kilometara prešli, koraka i stepenika iskoračali, kojom rutom ste išli i koliko kalorija potrošli. Kako je reč o pametnoj narukvici sa Vašim svakodnevnim fizičkim aktivnostima i ona uči, pa tako nakon izvesnog vremena od nje možete da očekujete i sugestije u smislu u kom pravcu treba da se krećete kako bi vaš organizam doveli u savršeni balans. Ah, da ne zabravimo od noćnih aktivnosti Alta između ostalog (pogledati detalje na oficijalnom sajtu) trekuje i dubinu sna što je posebno važno svima koji se aktivno bave sportom jer znamo koliko je san važna komponenta na putu ka zdravijem načinu života.

Alta se lako može pretvoriti i u personalnog fitnes trenera sugerišući Vam koje vežbe da koriste i kako da ih pravilno realizujete, odnosno kako ispravno da vežbate. Ona je odličan sparing partner, veran saputnik na putu ka zdravijem načinu života i modni detalj na kome će Vam svako pozavideti. Od dodatnih funkcija Alta poseduje kalendar, alarm, sat i notifikacije o prispelim SMS porukama, mejlovima i pozivima koje dobija kada se sinhronizuje sa mobilnim telefonom. Takođe, ona ima implementiran i podsetnik za vežbanje koji je zapravo neka vrsta motivatora sa kojim redovnije i lakše organizujete vreme za vežbanje. Displej koji smo spomenuli je jednostavnog tipa, ali je tako kreiran da pruža sve neophodne informacije. Dovoljno je da po njemu samo kucnete i podaci o vežbanju, vremenu, kretanju, ruti i potrošenim kalorijama su tu.

Posebnost Alta narukvice krije se i u njenoj pratećoj aplikaciji (za sve popularne mobilne platforme – iOS, Android, Windows Mobile). Ista je grafički savršeno odrađena i od nje možete očekivati “tonu” dodatnih i veoma korisnih podataka na koje Vam savetujemo da obavezno obratite pažnju. Za Altu je Fitbit dizajnirao i veliki broj sjajnih i unikatnih dodataka kao što su narukvice od plemenitih metala i kože, ali imajte na umu da dodaci ovog tipa dosta koštaju. Međutim, ako ste spremni da uložite, na jedno sigurno možete da računate – Vašu Alta narukvicu svako će zapaziti!

Na kraju nam ne preostaje ništa drugo do da Vam toplo preporučimo Alta narukvicu ukoliko zaista ozbiljno želite da se bavite Vašim organizmom i ukoliko imate želju da zakoračite u zdraviji način života. Ona ima niz prednosti u odnosu na slična rešenja, koje se odmah “osete” tokom nošenja. Za autonomiju baterije takođe ne morate da brinete – Alta poseduje bateriju koja se brzo puni i donosi radnu autonomiju od čak 5 dana. Sve što Vam ostaje je da je pratite i slušate i rezultati će veoma brzo doći!

Cena (sa PDV-om): 23.000,00 dinara
Kontakt: iStyle

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime