Kako su letnja dešavanja sve bliže, pravi je momenat da spakujete kofere i usredsredite se na to da ponesete samo ono najosnovnije. Ako razmišljate o digitalnom detoksu i nešto laganijem pristupu za odmor ovoga leta, jedan od legendarnih Nokia klasičnih telefona bi definitivno trebalo da se nađe na vašoj listi za pakovanje.

Danas je više nego ikada pre važno uspostaviti ravnotežu između odmora od tehnologija i održavanja kontakta sa svojim najbližima, bez da budete preopterećeni. Jedan od najnovijih Nokia klasičnih telefona vam u tome može pomoći, tako što će vam omogućiti da ostanete povezani sa voljenima dok istovremeno pravite zasluženu pauzu od neprestanih notifikacija i pritisaka koje stalna dostupnost nosi sa sobom.

Nokia klasični telefoni su poznati po svojoj izdržljivosti, bateriji koja traje danima, i izdržljivoj ali elegantnoj spoljašnjosti. Sa jedinstvenim i osveženim dizajnom, u više različitih boja, ovi klasični telefoni će zasigurno postati najtraženiji festivalski aksesoari ove godine, naročito imajući na umu da potražnja za retro i Y2K estetikom nastavlja da raste u 2023. godini.

Ovo su neki od legendarnih klasičnih Nokia telefona koje možete da razmotrite kao festivalske aksesoare ove godine:

Nokia 2660 Flip

• Legendarni dizajn na preklop sa velikim ekranom, velikim tasterima, i uvećanim interfejsom.
• Izrađen je od čvrstog polikarbonata i dolazi u živopisnim bojama.
• Baterija koja traje nedeljama i na desetine hiljada sklapanja i otvaranja telefona osiguravaju superiornu izdržljivost, tako da možete da obavljate svakodnevne zadatke bez problema i da koristite svoj telefon godinama.
• Slušajte FM Radio putem slušalica ili zvučnika i uživajte u svom omiljenom sportskom programu, muzici ili emisijama, bilo gde da se nalazite.

Nokia 8210 4G

• Ponovo se zaljubite u legendarni Nokia 8210 4G – telefon koji je redizajniran za moderne korisnike, a odaje priznanje bezvremenom klasiku za sve ljubitelje retro stila.
• Nokia 8210 4G je inspirisan klasičnim modelom, ali je sada opremljen savremenim funkcijama, uključujući ugrađeni MP3 plejer, bežični i žični FM radio, i kameru kojom možete da zabeležite sve trenutke vredne pamćenja – sve to uz svima omiljenu igricu Zmijica, za dobro poznati retro doživljaj.
• Lagan i kompaktan dizajn lako nosi veliku bateriju koja omogućava duže razgovore i traje nekoliko nedelja u režimu pripravnosti, tako da korisnici bez brige mogu da razgovaraju, šalju poruke, i budu oflajn.

Nokia 5710 XpressAudio

• Potpuno jedinstven uređaj, ovaj inovativni klasični telefon ima ugrađene bežične slušalice koje se nalaze ispod elegantnog i robusnog klizača na poleđini telefona, štedeći tako prostor u vašim džepovima i omogućavajući vam punjenje čak i dok ste u pokretu.
• Jedinstven i elegantan dizajn – dostupan u belo-crvenoj i crno-crvenoj kombinaciji boja.
• Namenski muzički tasteri reprodukciju čine još lakšom, u ugrađeni MP3 plejer možete da smestite na hiljade svojih omiljenih pesama, a bežični FM radio vas uvek drži u toku, bilo gde da se nalazite.
• Velika baterija kapaciteta 1450 mAh vam pruža još više vremena za razgovore i reprodukciju, a traje nedeljama u režimu pripravnosti.