Važne vesti: Dizajner Bred Helminkas je osmislio mobilni telefon u stilu onoga što mi lepo zovemo „cigla“. Ovi retro telefoni bi čak i trebalo uskoro da se pojave na tržištu.

Sada, u poređenju sa modernim smartfonom, „cigla“ iz 80-ih ima ograničene mogućnosti. Ovo je, doduše, zbog toga što sigurno nećete odbaciti svoj Android ili iPhone zbog njega. Zapravo, telefon cigla uopšte nije „telefon“ u pravom smislu reči jer ne može da obavlja pozive sve dok se ne poveže sa drugim uređajem.

Telefon 80-ih predstavlja mnogo glomazniju i stilski lepšu zamenu za Bluetooth slušalicu. On se jednostavno poveže na Android, iPhone ili Windows telefon i možete da razgovarate preko ovog simpatičnog starinskog komunikatora.

Lako se puni preko mini USB-a, a baterija traje 10 sati što je dosta vremena za priču. Iako će se telefoni pojaviti u klasičnoj sivoj boji, Melnik očekuje da će svoj gadžet prodavati u nekoliko drečavih boja.

Kako ćete nositi smartphone i ciglu, pitate se sigurno? Pa u kolima, kao što su i prvi mobilni bili mobilni samo zato što su se nalazili baš tu!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime